Andersson

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A Flätad 3A - 3m - Grå

229 kr
I lager    Sponsrad länk

Upplev en smidig och pålitlig laddningsupplevelse med Andersson USB 3.1 Gen 2 C-A Braided - den snabba, slitstarka och snygga USB-C-kabeln på hela tre meter. Denna kabel är perfekt för laddning av mobiltelefoner och surfplattor som använder USB-C-uttag.

Med stöd för 3 A får du riktigt snabb laddning av alla kompatibla enheter. Anslut kabeln till USB-uttaget på din dator för synkning eller använd den med en väggladdare för snabb och effektiv laddning. Med USB-C 3.1 Gen 2 kan du njuta av överföringshastigheter på upp till imponerande 10 GB/sekund.

Den tre meter långa kabeln är tillverkad med en flätad textil som garanterar trasselfri och slitstark användning. Uttagen och kontakterna är förstärkta med metallhöljen för ökad hållbarhet. Perfekt att ha i fickan för snabb laddning, samtidigt som du kan använda din enhet bekvämt.

USB-C har blivit standard för moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Dess reversibla kontakt gör att du alltid kan ansluta den rätt från första försöket.

Med stöd för 3 A kan du dra nytta av Quick Charge för snabb laddning om din mobiltelefon stöder det. Med en Quick Charge-laddare kan du ladda upp till 80% av batteriet på bara 35 minuter.

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A Flätad 3A - 3m - Grå finns i kategorin Laddare & Kablar. Andersson är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Laddare & Kablar