Arlo

Arlo Essential XL - Vit

1 790 kr
I lager    Sponsrad länk

Produktegenskaper
Spotlight
Ljussensor
Full HD-objektiv med 130 graders synfält
Högtalare
Mikrofon
LED-lampa för kamera
Vädertåligt kamerahus

Arlo Essential XL är en enkel och prisvärd övervakningskamera för dig som bara behöver stabil och tillförlitlig övervakning och inget annat. Sätt upp den på en lämplig plats och anslut den till ditt WiFi och få notifikationer i din mobil när kameran detekterar
rörelse. Med tvåvägsljud kan du prata med den som står framför kameran och med sirenen kan du varna misstänkta personer. Övervakning av ditt hem har aldrig varit så prisvärd eller enkel!
Notifikationer vid rörelse
Få notifikationer när kameran ser rörelse och ha möjlighet att ta snabba beslut; välkomna dina gäster, sätt igång sirenen eller säg åt postbudet att ställa paketet utanför dörren. Du kan även schemalägga rörelsedetektionen om du vill slippa få notifikationer
på helgerna exempelvis.

Robust allvädersdesign
Arlo Essential är tillverkad för att klara de flesta klimat, även vårt klimat här i norden. Du kan lita på att kameran fungerar när det är snöstorm eller värmebölja då den stödjer temperaturer ner till -20 och upp till 45 grader.

Enkel installation
Titta ut en lämplig plats för din kamera, skruva upp fästet och fäst kameran. Anslut kameran till ditt WiFi och sedan är det klart! Installationen kan knappast bli enklare och monteringsmöjligheterna är oändliga.
Slippa ladda med solpanelstillbehöret
Vill du slippa ladda din Arlo Essential XL? Köp till solpanelen och montera upp bredvid kameran eller på annan lämplig plats. Hitta solpanelen och andra spännande produkter under tillbehör.
Notis om Arlo Secure: Med alla produkter från Arlo så ingår det ett begränsat abonnemang som ger dig tillgång till inspelade filmen via molnet i 30 dagar, inspelning med hög upplösning, aktivitetszoner och avancerad objektdetektering. Efter tiden har gått ut
tillkommer en abonnemangskostnad om man önskar funktionerna som nämns. Utan ett aktivt Arlo Secure-abonnemang så har kamerorna endast grundläggande funktionalitet som livestreaming, pushnotiser, ljud och lokal inspelning.

Arlo Essential XL - Vit finns i kategorin Arlo. Arlo är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Arlo