Arlo

Arlo GO 2 - 4G kamera + Arlo Solar Panel Charger - Svart

4 239 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Det finns många saker vi människor önskar att skydda. Vissa saker finns i hemmet, medans andra saker är längre bort. Därför är det viktigt att ha ett tillförlitligt säkerhetssystem för att övervaka de viktiga sakerna, oavsett var de finns.

• Vår mest mångsidiga övervakningskamera kan ansluta till internet direkt via Wi-Fi eller med hjälp av ett SIM-kort.
• Välj att ansluta direkt till Wi-Fi för ett tillförlitligt skydd hemma.
• För andra platser än i hemmet kan du använda ett SIM-kort för att ansluta övervakningskameran till internet.
• Kameran kan dessutom växla mellan WiFi och SIM-kort, så om din Wi-Fi-anslutning slutar fungera, är ditt hem alltid är skyddat.
• Den är 100 % trådlös vilket innebär att du kan montera den på platser även utan strömförsörjning.
• Den har tydlig 1080p-bild och mörkerseende i färg innebär att du kan se aktiviteter i detalj även när det är mörkt.
• Den har en inbyggd strålkastare och en siren, vilket innebär att du kan vidta åtgärder och skrämma bort inkräktare även när du inte är hemma.Arlo Go 2 är den mest mångsidiga övervakningskameran. Anslut varsomhelst via Wi-Fi eller ett 4G-SIM-kort för att skydda alla platser – helt trådlöst. Montera på några minuter och strömma tydlig 1080p-bild i färg till din telefon – dygnet runt. Få varningar när rörelse identifieras och om du ser något hot kan du fjärrutlösa den inbyggda sirenen eller strålkastaren för att skrämma bort inkräktarna. Anpassa varningarna för det område du vill skydda med hjälp av en Arlo Secure-prenumeration och välj om du vill få information om människor, djur, fordon eller paket. Dina klipp sparas säkert i molnet upp till 60 dagar, vilket innebär att du slipper byta SD-kort om din övervakningskamera är långt bort.

Arlo GO 2 - 4G kamera + Arlo Solar Panel Charger - Svart finns i kategorin Arlo. Arlo är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Arlo