Aurora

Crime Zoome: Case 1 - Hans Sista Kort

129 kr
I lager    Sponsrad länk

I Crime Zoom-seriens första fall tar det dig till Brooklyn år 1980. Varje utredning leder dig till en annan dimension, men nästan alltid på en brottsplats.

Brottsplatsen sprids över flera kort för att skapa en stor illustration. Det är enkelt att undersöka. Ta ett kort och zooma in för att få en närmare titt. Om ett föremål fångar ditt intresse, vänd på kortet för att ta reda på vad papperet på sängbordet är.

En adress? Nu kan du ta det kort som motsvarar denna ledtråd. Om inget annat på brottsplatsen fångar ditt intresse mer?

I Crime Zoom får du utreda fallet fritt. Diskutera med andra spelare för att välja vilket spår ni ska följa. När du tror att du har löst fallet går du till frågeformuläret. Vem är skyldig? Vad är motivet? Vilket är mordvapnet? Och förstås, några följdfrågor.

Om du missar den skyldige förlorar du spelet. Men om du svarar rätt på frågorna kommer antalet obesvarade kort att avgöra ditt resultat.

Lösningen kommer att svara på alla frågor. Epilogen kommer att presentera historien eller vittnesmålet som ger dig förståelse för händelserna som utspelats.

Antal spelare: 1-6.

Crime Zoome: Case 1 - Hans Sista Kort finns i kategorin Brädspel. Aurora är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Brädspel