Beats

Beats Flex - Limegrön

990 kr
I lager    Sponsrad länk

Flexibilitet hela dagen
Oavsett om du har dem i öronen eller hängande runt halsen är de lika mångsidiga som ditt liv. Vare sig du lyssnar på musik, svarar på samtal eller kollar sociala medier är du alltid redo för vad som händer härnäst. Med de magnetiska öronsnäckorna är det enkelt att lyssna med automatisk uppspelning/paus. Musiken spelas när du har Beats Flex i öronen och pausas när de hänger runt halsen¹. Kabeln med Flex-Form är tillverkad i tålig nitinol och ger en bekväm känsla hela dagen. Välj bland fyra öronkuddar i olika storlekar för att hitta de som passar just dig. När du inte har dina Beats Flex på dig ser de magnetiska öronsnäckorna till att de inte trasslar ihop sig eftersom du enkelt kan rulla ihop dem och ha dem i fickan eller väskan.

När du stannar gör musiken detsamma
Mindre laddning. Mer flexibelt. Beats Flex ger upp till 12 timmars lyssningstid och kan användas hela dagen. Om batterinivån är låg och du behöver ladda snabbt räcker det med tio minuters Fast Fuel-laddning för en och en halv timmes speltid.²

Drivs av ljud i toppklass
Beats Flex är utformade med dubbla akustikkamrar och ett egenutvecklat högtalarelement i flera lager. Det ger enastående stereoseparation med fyllig och exakt basåtergivning. Laserskuren mikroventilering minskar trycket i örat och högtalarelementets optimerade vinkel garanterar klart och tydligt ljud. En avancerad digital processor finjusterar ljudet för att ge dig som lyssnare en exakt och känsloladdad upplevelse. Resultatet blir ett fylligt och kraftfullt ljud som inspirerar dig hela dagen.

Skapa förbindelser
Håll dig uppkopplad vad du än hittar på under dagen. Tack vare Bluetooth-teknik i klass 1 ger Beats Flex utökad trådlös räckvidd och färre avbrott. Den avancerade inbyggda mikrofonen reducerar vindbrus och ger bättre och tydligare samtalsljud. Med reglagen på öronsnäckorna kan du justera volymen, hantera musiken, ta emot samtal och aktivera röstassistenten.

Drivs av W1-chippet från Apple
W1-chippet från Apple integrerar utan problem Beats Flex med dina Apple-produkter. Aktivera dem bara och håll dem nära din iPhone eller iPad.³ Sedan är dina Beats Flex redo att användas med Apple-produkter som är synkade med iCloud. På så sätt kan du smidigt växla mellan produkter, kontrollera batteristatus eller dela det du lyssnar på med någon annan via funktionen Lyssna tillsammans.

Lyssna med en vän
Med funktionen Lyssna tillsammans kan du dela ljud trådlöst mellan Beats Flex och andra Beats-hörlurar eller AirPods.⁴ Låtar, poddar och filmer är som allra bäst när vi delar upplevelsen med andra. Nu kan du enkelt dela ditt ljud oavsett om du lyssnar på iPhone, iPad eller Apple TV och justera volymen separat. Håll bara ett extra par Bluetooth-hörlurar nära din Apple-enhet och tryck för att ansluta. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av upplevelsen – tillsammans.

Viktiga egenskaper
Magnetiska öronsnäckor med automatisk uppspelning/paus¹

En skräddarsydd akustisk plattform ger ljud i toppklass med exakt bas och låg distortion

Inbyggd mikrofon med reducering av vindbrus för bättre och tydligare ljud

Upp till 12 timmars lyssning²

Öronsnäckorna kan bäras bekvämt hela dagen tack vare kabeln med Flex-Form och fyra öronkuddar i olika storlekar

Drivs av W1-chippet från Apple för smidig anslutning³

Med funktionen Lyssna tillsammans kan du dela ljud trådlöst med andra Beats-hörlurar eller AirPods⁴

Tio minuters Fast Fuel-laddning ger en och en halv timmes speltid²

Bluetooth® i klass 1 för större räckvidd och färre avbrott

Reglage för att justera volym, byta spår och hantera samtal finns på vänster sida av nackbandets hölje

Strömknappen är placerad på höger sida av nackbandets hölje

Detta ingår
• Trådlösa Beats Flex-öronsnäckor
• Usb-c till usb-c-laddningskabel
• Öronkuddar i fyra olika storlekar
• Snabbstartsguide
• Garantikort

Beats Flex - Limegrön finns i kategorin Hörlurar. Beats är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Hörlurar