Enigma

Carcassonne: Big Box (Nordic)

649 kr
I lager    Sponsrad länk

Grundspelet innehåller allt som krävs för en snabb omgång av Carcassonne. Brickorna skapar ett växande landskap med städer, kloster, vägar och fält. Landskapet växer under spelets gång och blir större under var spelares tur. Spelarna placerar sina meeples som riddare, munkar, rövare eller bönder i landskapet. De ökar på det sättet ens inflytande i område och ens möjligheter att få så många poäng som möjligt. Har man fortfarande meeples kvar när en lukrativ plats dyker upp i landskapet gäller det

Spännande och underhållande brädspel.

För 2-6 spelare. Speltid: 45 min. Ålder: 8+. Svensk version

Grundspelet innehåller allt som krävs för en snabb omgång av Carcassonne. Brickorna skapar ett växande landskap med städer, kloster, vägar och fält. Landskapet växer under spelets gång och blir större under var spelares tur. Spelarna placerar sina meeples som riddare, munkar, rövare eller bönder i landskapet. De ökar på det sättet ens inflytande i område och ens möjligheter att få så många poäng som möjligt. Har man fortfarande meeples kvar när en lukrativ plats dyker upp i landskapet gäller det att ta chansen.

I denna version av Carcassonne Big Box ingår grundspelet Carcassonne (vinnare av Spiel des Jahres 2011) och 11 expansioner. Detta är det perfekta startsetet för Carcassone-fans och alla som vill stifta bekantskap med denna bästsäljare och dess många varianter. Alla expansioner är kompatibla och kan fritt kombineras med varandra.

Expansioner som ingår:

Inns Cathedrals
Traders Builders
The Abbot
The River
The Flying Machines
The Ferries
The Messengers
The Goldmines
Mage & Witch
The Robber
Crop Circles

Carcassonne: Big Box (Nordic) finns i kategorin Brädspel. Enigma är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Brädspel