Corsair

Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) / 3200MHz / DDR4 / CL16 / CMK16GX4M2E3200C16

549 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Vengeance LPX-minne är designat för högpresterande överklockning. Värmespridaren är gjord av rent aluminium för snabbare värmeavgivning och PCB: n med åtta skikt hjälper till att hantera värme och ger överlägsen överklockningsrum. Varje IC screenas individuellt för prestandapotential.Formfaktorn DDR4 är optimerad för de senaste Intel X99- och 100-seriens moderkort och erbjuder högre frekvenser, större bandbredd och lägre effektförbrukning än DDR3-moduler. Vengeance LPX DDR4-moduler är kompatibilitetstestade över X99- och 100-seriens moderkort för tillförlitlig snabb prestanda. XMP 2.0-stöd för problemfri automatisk överklockning. Och finns i flera färger för att matcha ditt moderkort, dina komponenter eller bara din stil.Funktioner
Kompatibilitet testad över X99- och 100-seriens moderkort för tillförlitlig snabb prestanda
En del av vår uttömmande testprocess inkluderar prestanda- och kompatibilitetstest på de flesta X99- och 100-seriens moderkort på marknaden - och några få som inte är det.

Designad för högpresterande överklockning
Varje Vengeance LPX-modul är byggd av en åtta-lager PCB och högskärmad IC-minne. Den effektiva värmespridaren ger effektiv kylning för att förbättra överklockningspotentialen.

Värmespridaren gör att Vengeance LPX bara går bättre ... den aggressiva men ändå raffinerade formfaktorn ser bra ut i utställningssystem.

Low-profile design fits in smaller spaces
När de första Mini-ITX- och Micro ATX-moderkorten för DDR4 släpps kommer Vengeance LPX att vara redo. Den lilla formfaktorn gör den idealisk för mindre fall eller för alla system där det interna utrymmet är högt.

Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) / 3200MHz / DDR4 / CL16 / CMK16GX4M2E3200C16 finns i kategorin RAM-minne. Corsair är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: RAM-minne