Deltaco

Deltaco Svanenmärkt Powerbank 10 000 mAh / 2x USB-A - Vit

249 kr
I lager    Sponsrad länk

DELTACO Svanenmärkt Powerbank 10 000 mAh med 2x USB-A
Om du letar efter en Powerbank som är både effektiv, snygg och hållbar så är DELTACO Svanenmärkta Powerbank något för dig. Denna Powerbank är tillräckligt liten för att få plats i fickan och tillräckligt stor för att ladda 2 enheter samtidigt. DELTACO Svanenmärkta Powerbank har en kraftfull total effekt på 37 Wh.

Låt oss vara tydliga. Rom byggdes inte på en dag och en Svanenmärkt Powerbank uppfanns inte över en natt. Denna Powerbank är den första i sitt slag som tar hänsyn till både användaren och miljön. Resultatet? En praktisk, effektiv och stilren Powerbank som är hållbar, utifrån och in.

Säkerhetsfunktioner
Alla DELTACOs produkter har överlägsen säkerhet. Detta innebär att vi eliminerar alla möjliga säkerhetsproblem och gottgör dem med en multiskyddsgaranti.

Kortslutningsskydd
Om några kortslutningsströmmar upptäcks, aktiveras detta skydd för att skydda powerbanken.

Överströmsskydd
Detta är utformat för att skydda enheten från skador orsakade av överdriven elektrisk ström, vilket i sin tur förbättrar enhetens tillförlitlighet och livslängd.

Överurladdningsskydd
Detta är en av de viktigaste funktionerna, det skyddar din anslutna enhet och powerbankens interna batteri, vilket ökar batteriets livslängd vilket i sin tur förhindrar skador på powerbanken.

Övertemperaturskydd
Säkerställer kraftbankens stabilitet. Detta hjälper till att förhindra potentiella skador eller faror som kan uppstå från överhettning.


• FSC MIX förpackning
• Världens första Svanenmärkta Powerbank
• 10 000 mAh li-ion polymer 37 Wh
• Möjlighet att ladda 2 enheter (2x USB-A-portar)
• LED-indikator för batteri (25%, 50%, 75%, 100%)
• Säkerhetsfunktioner: Överladdning, överurladdning, överströms- och kortslutningsskydd

Deltaco Svanenmärkt Powerbank 10 000 mAh / 2x USB-A - Vit finns i kategorin Batteripack - Powerbank. Deltaco är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…