Iello

Diamant (Nordic)

295 kr
I lager    Sponsrad länk

Diamant är ett snabbt, roligt och spänt spel där du och andra äventyrare utforskar ett gammalt inkatempel på jakt efter guld och skatter. I var och en av de fem omgångarna väljer du i hemlighet om du vill fortsätta utforska templet på jakt efter mer skatt eller dra dig tillbaka till säkerheten i ditt läger med din del av skatten som har upptäckts hittills.

Varje gång som en upptäcktsresande trotsar nytt territorium, dyker det upp fler skatter eller en fara. När ett andra kort av samma typ av fara vänds, begravs all exponerad skatt, vilket lämnar de återstående äventyrarna med ingenting. Flyr du det farliga templet med din del av skatten som hittills har avslöjats eller vågar du dig in i det spännande templet på jakt efter mer gömda värdesaker?

Efter fem omgångar av utforskning är den som har mest skatt den ultimata utforskaren och vinnaren!

Du och dina medäventyrare reser till Peru för att hitta ett förstört inkatempel och dess skatter: turkos, obsidian och guld. Det finns också rykten om värdefulla inkaföremål. Kommer ni att riskera faror som jättespindlar, mumier och eld under ert sökande, eller kommer du att fly tillbaka till lägret och i säkerhet och bära ut ditt byte?

Diamant (Nordic) finns i kategorin Brädspel. Iello är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Brädspel