Dreame

Dreame D10s

3 990 kr
I lager    Sponsrad länk

Toppbetyg från Prisjakt: För dig som vill ha en värdig kompanjon i budgetsegmentetFör mer information läs här: Dreame D10s

Dreame D10s är en intelligent robotdammsugare med kraftfull sugkapacitet och exceptionell navigering med LDS navigering och smart kartläggning.

Sugkapacitet - 5000 Pa
LDS Navigering och smart kartläggning
5200mAh – Körtid upp till 280min
Moppning - Vattenflödeskontroll
Smart kontroll med app och röststyrningDreame D10s är en kraftfull robotdammsugare som löser både dammsugning och moppning. Dess sugkapacitet på 5000 Pa gör att D10s kan dammsuga från djupet i mattor, med en dammbehållare på 570ml kan roboten städa länge och det kraftfulla batteriet på 5200mAh gör att den har en körtid upp till 280 minuter kontinuerlig städning. D10s är utrustad med en LDS navigering som gör att den kan läsa av hemmets alla utmaningar och ta sig runt utan problem. D10s kan enkelt kopplas ihop med Dreames app vilket möjliggör smart kontroll och mer översikt över det olika inställningarna och kartorna över hemmet. D10s besitter en dammbehållare som rymmer hela 570ml, beroende på hur stort och smutsigt hemmet är kan den utan problem köra några städrutter innan den behövs tömmas! Efter dammsugning kommer moppning, D10s har inte bara en dammsugarfunktion utan den kan även moppa golven skinande rena. Med en avtagbar moppmodul kan D10s moppa golven och i Dreames app kan du välja mellan 30 olika vattenflöden för att kunna kontrollera att den håller måttet för alla typer av golv!

Kraftfull städning och navigering
D10s är kraftfull med ett batteri på 5200mAh som möjliggör en körtid på 280 minuter. Dess kraftfulla prestanda gör att den kan städa en stor yta, skulle den mot förmodan inte hinna städa hela hemmet under denna tid eller ha låg batterinivå åker den till dockningsstationen för att ladda för att sedan återvända till där den slutade. Den intelligenta robotdammsugaren har hela 5000 Pa som gör att den dammsuger upp smuts från djupet i mattor. D10s besitter även en funktion som ger mattor en extra boost. Den mångsidiga borstlösa borsten som är gjord av gummi når på djupet i lite grövre mattor och skakar upp underliggande smuts, borstens utformning i gummi förebygger också att längre hårstrån inte trasslas in i borsten. D10s besitter en LDS navigering med laser vilket innebär att den använder en avancerad LDS mappning när den tar sig runt. Denna funktion möjliggör att D10s kan planera sina rutter utförligt och lära sig ditt hems olika hörn och kanter för att på bästa sätt kunna städa så effektivt som möjligt. En detalj att utmärka är den så kallade stötfångaren som sitter på framsidan av robotdammsugaren som gör att den får en mjuk studs när den stöter ihop med t.ex. ett bordsben eller soffben.

Flexibel moppning
Med D10s blir mycket gjort - robotdammsugaren är mångsidig i sin städning och på grund av sin avtagbara moppmodul kan även golven bli moppade när behovet finns. När moppmodulen är på kan robotdammsugaren nämligen moppa och dammsuga samtidigt. I Dreame Homes app kan du ställa in olika ”no-go-zoner” och förbjudna områden för att endast moppa på hårdgolv samt undvika att mattor blir blöta. Välj mellan 30 olika vattenflöden för att minska vattenflödet på underlag som är lite känsligare. Allt för att städningen ska bli så bra som möjligt!

Smart kontroll med app och röststyrning
Packa upp, ställ in och tryck på start! Så enkelt är det, Dreame D10s har smart kontroll med app och röststyrning. Ladda ner Dreame Home för att få full kontroll på vad din robotdammsugare gör samt alla inställningar för ännu bättre städning! I appen kan du se robotdammsugarens kartläggning samt schemalägga din städning så att det är rent när man kommer hem. D10s kan även bli delegerad med röststyrning och är kompatibel med Google Home, Apple Homekit samt Alexa.

Dreame D10s finns i kategorin Dammsugare & Rengöring. Dreame är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…