Dreame

Dreame D9 Max - White

3 290 kr
I lager    Sponsrad länk

D9 Max från Dreame är en effektiv robotdammsugare med kraftfull sugkapacitet och smart navigering som med sitt starka batteri både dammsuger och moppar golven. Ett städtips till dig som vill få tid över till annat - D9 Max, den automatiska städhjälpen.

Sugkapacitet – 4000 Pa
LiDAR-laser - Navigering och smart kartläggning för effektiv städning
5,200mAh – Städyta upp till 250m2
Moppning – tre valbara vattenutflöden
Smart kontroll – app (stödjer SE och NO) och röstassistent

D9 Max från Dreame är den nya automatiska städhjälpen som hjälper till och underlättar vardagen. Den kraftfulla robotdammsugaren är utrustad med 4000Pa med fyra valbara sugkapacitetsnivåer för att anpassa städningen utefter ditt önskemål och golvens rengöringsbehov. Automatiskt justeras sugkapacitetsnivån till max när den upptäcker mattor för att se till att mattorna rengörs på djupet. Den bortslösa gummiborsten hjälper ytterligare till att skaka upp underliggande damm och smuts i både mattor och springor. Robotdammsugaren har en 570ml stor dammbehållare. D9 Max är även utrustad med ett starkt batteri, 5,200mAh, som möjliggör en städyta på upp till 250m2. Automatiskt återvänder robotdammsugaren till dockningsstationen när batteriet blir lågt för att laddas och återvänder sedan för att återuppta städningen där den lämnade. Oförhindrat tar den sig förbi 20mm höga trösklar.

D9 Max är utrustad med en LiDAR-laser och navigerar sig runt från hörn till hörn för att säkerställa en fulländad rengöring av dina golv. Navigationsteknologin planlägger och skapar en karta över hemmet för att sedan metodiskt skapa den mest effektiva städrutten samtidigt som hinder undviks längs vägen. D9 Max gör mer än att bara dammsuga. Med sin smidiga på- och avtagabara moppmodul kommer du hem till nymoppade golv. Välj mellan tre vattenutflöden utefter golvytan. D9 Max kontrolleras smart genom Dreamehopme appen eller röstassistenterna Google Home, Apple Homekit eller Alexa. Håll koll på din D9 Max via appen som bland annat stödjer svenska och norska språket, samt justera och anpassa städningen utefter dina önskemål, skapa städscheman, rutiner, ange no-go-zoner, och mycket mer därtill. D9 Max är en smidig robotdammsugare som oförhindrat tar sig över 20mm trösklar och under möbler så som soffor och sängar.

Automatisk och kraftfull städning
Dreame D9 Max är den automatiska städhjälpen som hjälper till med vardagsbestyren och ser till att du får mer tid över till annat. Robotdammsugaren har en kraftfull sugkapacitet på 4000Pa som ser till att golven blir fritt från smuts. Välj mellan fyra sugkapacitetsnivåer och anpassa städningen efter golvens rengöringsbehov. Automatisk identifierar D9 Max mattor och justerar då sugkapaciteten till högsta styrka för att säkerställ att underliggande smuts i mattor dammsugs upp. Med hjälp av robotdammsugarens borstlösa gummiborste skakas damm upp i mattor och springor som gömmer sig på djupet. Den starka sugkapaciteten och gummiborsten ser tillsammans till att golv och mattor blir fria från smuts. Gummiborstens material minskar att hår trasslas in och gör det enkelt och smidigt att avlägsna det hår som har fastnat i borsten. Robotdammsugaren är utrustad med en 570ml stor dammbehållare. Baserat på storleken av hemmet och nivån av smuts kan D9 Max köra några städrutter innan dammbehållaren behöver tömmas. Robotdammsugaren är utrustad med ett starkt 5,200mAh batteri som möjliggör att den kan städa en yta på 250m2. När robotdammsugaren börjar bli lågt på batteri återvänder den till dockningsstationen för att sedan automatisk återuppta städningen där den lämnade när batteriet är fulladdat igen. D9 Max är en smidig robotdammsugare som oförhindrat tar sig förbi 20mm höga trösklar och under möbler så som soffor och sängar.

LiDAR-laser leder vägen till ett rent hem
Robotdammsugaren D9 Max är utrustad med en LiDAR-laser, en navigationsteknologi som ser till att hemmet blir städat från hörn till hörn. LiDAR -lasern skannar av hemmet och skapar en karta av planlösningen för att sedan metodiskt utföra den mest effektiva städrutten samtidigt som den säkerställer att varje kvadratmeter blir rengjort. Med hjälp av LiDAR -lasern undviker robotdammsugaren hinder, som exempelvis trappor.

Flexibel moppning för skinande rent golv
D9 Max gör mer än bara dammsuger dina golv, den moppar även golven – kom hem till dammfria och skinande golv. Robotdammsugaren har en smidig på- och avtagbar moppmodul med en 270ml stor vattentank och en mikrofiberduk. Välj mellan att bara dammsuga, bara moppa, eller att dammsuga och moppa golven samtidigt. Välj mellan tre olika vattenutflöden och anpassa moppningen utefter olika golvytor.

Smart kontroll med app och röststyrning
Styr smidigt din D9 Max genom Dreamehome-appen som stödjer lokala språk så som svensk

Dreame D9 Max - White finns i kategorin Dammsugare & Rengöring. Dreame är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…