Fandrake

Spelet om Allsvenskan - Säsong 2023 Expansion

179 kr 199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Denna expansion är en tillägg till spelet Spelet om Allsvenskan. Nu kan du ta dig an den nya säsongen av Allsvenskan 2023 med nya lag, uppdaterade spelscheman och en helt ny ranking. Dessutom inkluderar expansionen två nya kortlekar som representerar alla lagen som spelar i säsongen 2023. Kommer BK Häcken att upprepa sin succé från förra året? Kan Malmö FF ta revansch? Eller blir det kanske Djurgårdens, Hammarbys eller AIK:s år att glänsa? Det är helt upp till dig att avgöra! Se till att byta ut alla tidigare komponenter i ditt grundspel med innehållet i denna expansion. Notera att du måste ha Spelet om Allsvenskan för att kunna använda denna expansion.

Det här spelet förenar verkligen verkligen två intressen, dels det för svensk fotboll och dels det för brädspelande. Spelet har mekanik som är så intressant att det engagerar även brädspelsentusiaster utan att vara allt för svårt att lära sig, och precis som i fotboll så handlar detta spel mycket om interaktionerna mellan spelarna.

Spelet om Allsvenskan är ett fartfyllt och strategiskt sällskapsspel med
dig på tränarbänken. För första gången har du möjlighet att själv
spela Allsvenskan runt bordet med dina vänner – och se till att
resultaten och spelet går din väg.

Som coach för en allsvensk klubb bör du koncentrera dig på att få
laget att prestera maximalt, men du har även en del trick i rockärmen för att få dina konkurrenter att tappa poäng.

En smart coach kan påverka resultaten genom att göra rätt byten, sätta press på sina mot­ ståndare samt utnyttja stödet från hemma publiken. I Spelet om Allsvenskan är det alltid fullsatta läktare.
cirka 50 framgångspoäng

Spelet om Allsvenskan - Säsong 2023 Expansion finns i kategorin Brädspel. Fandrake är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Brädspel