Fujifilm

Fujifilm Instax Square Link - Ash White

1 595 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

SQUARE-bilder, och så mycket mer
Först kom SQUARE-bilder, sen kom magin - augmented reality-trolldom för att vara exakt. Väck dina fysiska utskrifter till liv med specialeffekter gömda bakom QR-koder och aktiverade av smartphones.

Men det är inte allt. Genom SQUARE Link-appen kan du skicka personliga bilder via INSTAX Connect till andra användare av SQUARE Link-appen. Dekorera med skisser, filter och till och med klistermärken, redo för att skrivas ut. Hur kommer du att utöka din SQUARE?

Skickat med kärlek
Från ett hörn på jorden till det andra håller SQUARE Link-printern dig ansluten, oavsett hur långt ifrån varandra ni är. Anpassa en bild med klistermärken och text via SQUARE Link-appen och skicka den sedan via din favoritapp för sociala medier redo att öppnas, skrivas ut och uppskattas.

Bästa tipset: Ställ in påminnelser om viktiga händelser i appen för att få ett meddelande på dagen då du ska skicka det värdefulla ögonblicket.

AR-utskriftsläge
Upptäck dem oändliga möjligheter med AR Print. Det första INSTAX-läget som ger dina bilder en extra dimension, bara genom att skanna en QR-kod med din smartphone.

Läge: Lägg till en specieleffekt (SFX)
Konsten med specialeffekter
Lägg till ett extra animerat wow till dina bilder, med SFX (specialeffekter). Vi har födelsedagstårtor, regnbågar eller till och med bubblor redo att häpna.

Läge: Lägg till text
Ge ett spciellt meddelande
Förstärk din bild med ett dolt meddelande. Ett flerfärgat augmented reality-budskap som talar sitt tydliga språk.

Läge: Lägg till bild
Ge mer av din värld
Det här är inte vilken bild som helst. Detta är den magiska dörren till att utöka storyn med en extra bild. Tänk på det som en värld i en värld, eller en meme i en meme.

Läge: Lägg till bakgrund
Ge bilden mer edgy-stil
Gör ett livligare intryck genom att lägga till ett genomskinligt färgblock till din bild. Kommer det att komplettera eller lägga till kontrast till din bild? Det är du som avgör.

Läge: Lägg till klotter
Ge lite frihet
Klottra spontant (eller genomtänkt) över hela din bild. Oavsett om det är din nya adress eller lite extra hår på din senaste hårresa, så börja klottra.

Perfekt perfektion
Du har din chans, var nu kreativ. Lägg till text, beskär en del, ändra kontraster eller mättnadsnivåer, kanske till och med använd ett filter. Slutligen, anslut trådlöst via Bluetooth till SQUARE Link och svep uppåt för att skriva ut. Enkelt.

I ramen
Oavsett om du vill lägga till ett tema till din bild, visa upp din kreativa skicklighet eller gömma en oönskad fotobomb. Så kan du lägga till lite kant i din bild med en rolig och dekorativ ram.

Frys och skriv ut
Har du tagit en actionfylld video men vill frysa en bildruta? Använd SQUARE Link-appen för att fånga och skriva ut en stillbild av den där lurviga vännen som inte slutar röra sig. Eller för att njuta, skriva ut och dela det ögonblicket där magen kittlades när du åkte den där berg-och-dalbanan - du vet vilken!

Förenade minnen
Träffa, länka, samlas - låt oss inse att världen är en bättre plats när vi alla möts. Precis som alla dina favoritögonblick samlade i ett SQUARE-print för enkel delning. Tack collageläge!

Det är ett klistermärke
Varför begränsa dig till bara ett klistermärke per bild när du har mer än hundra olika klistermärken i appen att välja mellan? Från Happy Birthday-klistermärken till I Love You-klistermärken, du kommer snart att få dina favoriter, redo för dig att enkelt lägga till INNAN du skriver ut.

Fujifilm Instax Square Link - Ash White finns i kategorin Kamera. Fujifilm är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Kamera