GameMill

Cobra Kai 2: Dojos Rising (Switch)

249 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Rekrytera…Träna…Kämpa! All Valley väntar!

Eagle Fang, Cobra Kai, Miyagi-do – Vilket är ditt dojo? Det är det första valet du gör på din resa, men sedan är det upp till dig att rekrytera det starkaste laget i takt med att du bemästrar din stridsteknik och kämpar för att cementera ditt dojos HISTORIA genom att bli All Valley Karate Grand Champion!

Nyckelfunktioner:

•Spännande spellägen: Hoppa in i berättelseläget och upplev en ny spännande berättelse där du kämpar dig fram till All Valley Tournament eller spela läget Cobra Classics och återupplev ikoniska scener från serien och mycket mer!
•Välj ditt dojo: Välj bland Eagle Fang, Cobra Kai eller Miyagi-do. Ta sedan din plats bredvid din sensei, och börja träna, rekrytera och strida för att bli det mäktigaste dojot och en del av karatehistorien genom att bli stormästare på All Valley Tournament.
•28 spelbara karaktärer: Spela som dina favoritkaraktärer från ett stort urval av slagskämparna som dyker upp i serien och använd deras specialförmågor o tekniker för att nå fram till segern!
•Bygg upp din kraft: Samla chi och mynt för att förbättra dina förmågor. Rekrytera nya dojo-medlemmar och samla deras styrka för att göra ditt dojo ostoppbart.
•Onlineturneringar mot andra spelare: Kasta dig in i turneringsläget och tävla i All Valley Tournament. Kämpa dig genom alla motståndare och ta din plats bland legenderna som den ultimata mästaren.

Cobra Kai 2: Dojos Rising (Switch) finns i kategorin Nintendo Switch. GameMill är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Nintendo Switch