HP

HyperX Solocast

649 kr
I lager    Sponsrad länk

HyperX SoloCast
För videoredigerare, streamers och spelare som letar efter en USB-mikrofon med bra ljudkvalitet är HyperX SoloCast ett måste. Det är Plug N Play, vilket gör det enkelt att använda, med några av våra mest omtyckta funktioner som tryck-för-tysta-sensorn och LED-mute-indikatorn. Den mångsidiga mikrofonen har ett flexibelt, justerbart stativ och är även kompatibel med de flesta bomarmar, så den kan antingen sitta på ditt skrivbord eller monterad på jobbet. Certifierad av TeamSpeak och Discord och kompatibel med OBS, XSplit, Streamlabs OBS och ett antal andra program, det är en extremt streamervänlig mikrofon.

Plug N Play ljudinspelning
Få kvalitetsljudinspelningar med denna lättanvända USB-kondensatormikrofon. Det kardioida polära mönstret prioriterar ljudkällor direkt framför mikrofonen.

Tap-to-Mute-sensor med LED-statusindikator
Tryck bara på toppen av mikrofonen för att stänga av ljudet, och signatur-LED-indikatorn låter dig direkt se om du sänder eller inte.

Flexibelt, justerbart stativ
Det lättplacerade stativet kan vridas för att stödja en mängd olika inställningar. Du kan till och med få plats med den under en bildskärm om din installation är knappt med utrymme.

HyperX Solocast finns i kategorin Mikrofon & Tillbehör. HP är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…