IT Dusters

IT Dusters AirGo V8 Cordless Air Duster - 6000 mAh

829 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

AirGo är en sladdlös luftdammsugare, designad för snabb och enkel rengöring av ditt teknik- och arbetsområde. Den lätta och ergonomiska designen har en kraftfull elmotor som producerar en kontinuerlig luftström för att hålla din teknik fräsch. Komplett med en inbyggd arbetslampa, bomullspåse med dragsko och avtagbar munstycke är AirGo ett måste för alla teknik älskare

DJUPPRENGÖRING: Blästra bort smuts, skräp och mikroskopiskt damm från ömtåliga ytor med en knapptryckning och precision. Det kraftfulla luftflödet kommer åt på djupet och når svåråtkomliga områden för att avlägsna instängd smuts utan risk för att skada känsliga och ömtåliga komponenter. Ingen kontaktrengöring är det bästa sättet att rengöra elektronik!

INGA KABELAR, INGEN GRÄNSER: AirGo använder ett 6000 mAh litiumjonbatteri med lång livslängd som ger upp till 40 minuters kontinuerlig ström från en enda laddning. Utan några sladdar som håller dig tillbaka är AirGo perfekt för att städa i hemmet eller på kontoret och för att komma in i de svåråtkomliga områdena.

MINSKA AVFALLET OCH SPARA: Till skillnad från engångsburkar luftsprayer som tar slut och tappar trycket snabbt, laddar AirGo snabbt via USB för att vara redo på begäran om och om igen. Att använda en elektrisk tryckluft hjälper till att minska deponiavfallet och sparar också pengar på lång sikt; det är en win-win.

GJORT FÖR TEKNIK: Våra älskade tekniska enheter behöver vårdas för att motverka överhettning och hålla dem igång smidigt. AirGo är speciellt utformad för att användas med datorer, TV-apparater, telefoner, konsoler, bärbara datorer, kretsar och elektronik och har en mattsvart, antistatisk kropp för att erbjuda förbättrat skydd.

IT Dusters AirGo V8 Cordless Air Duster - 6000 mAh finns i kategorin Kontorsutrustning. IT Dusters är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Kontorsutrustning