IT Dusters

IT Dusters CompuCleaner Xpert - 550W

899 kr
I lager    Sponsrad länk

CompuCleaner Xpert är en elektriska luftdammaren från IT Dusters med dubbla hastigheter. Xpert är noggrant designad och testad i Storbritannien och har konstruerats för att uppnå höga prestandanivåer. Med mer kraft och kontroll än någon annan handhållen luftdammare är Xpert det ultimata professionella rengöringsverktyget.

Kraftkontroll
Med hjälp av en uppgraderad kraftenhet på 550 Watt levererar Xpert en intensiv stråle av ren och filtrerad luft genom sina riktade interna kanaler och munstycksfästen. Denna kombination av luftflödesnoggrannhet och ren kraft möjliggör en djupare och mer grundlig rengöring.

Med stor kraft kommer stort ansvar... detta berömda råd spelade en nyckelroll i utvecklingen av CompuCleaner Xpert. Med två lufthastighetsinställningar kan intensiteten på Xpert enkelt kontrolleras med ett enkelt tryck på en knapp.

Steg 1 hastighet: Perfekt för ömtåliga rengöringsuppgifter i slutna utrymmen
Steg 2 hastighet: Designad för all kraft, envis damm eller svåråtkomliga områden

Professionella resultat
CompuCleaner Xpert levereras med ett urval av 4 munstyckstillbehör och 3 premium ESD mikrorengöringsborstar. Genom att använda borstarna tillsammans med den kraftfulla luftstrålen, säkerställer du att varenda dammfläck kan tas bort från ömtåliga och svåråtkomliga områden.

Till skillnad från aerosolluftspray som tappar kraft och har en kort livslängd, producerar CompuCleaner Xpert en konsekvent och aldrig sinande tillförsel av ren och torr luft. Det betyder att du kan rengöra mer noggrant och producera en professionell finish varje gång. CompuCleaner Xpert är betrodd av organisationer som NHS, Toshiba och BBC för att nämna några, och ger professionell rengöring av toppmoderna apparater dagligen.

Effektivitet
En del av vår designfilosofi är att minska avfallet och maximera valuta för pengarna. Genom att minska behovet av engångsluftsprayburkar sparar CompuCleaner Xpert dig pengar och minskar avfallet på lång sikt. Genom att använda en kraftfull men ändå effektiv nätdriven elmotor kan CompuCleaner Xpert leverera hållbar rengöring med hög prestanda som kommer att pågå i flera år... inte sekunder som luftsprayer på burk!

IT Dusters CompuCleaner Xpert - 550W finns i kategorin Kontorsutrustning. IT Dusters är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Kontorsutrustning