Jabra

Jabra Elite 5 - Gold Beige

1 490 kr
I lager    Sponsrad länk

Särskilt rekommenderade av Ljud & Bild Sprött och rent ljud. Brusreducering fungerar utmärkt, utan ostkupe-effekt. Tekniken ger dessutom bättre samtalskvalitet. IP55-certifiering, trådlös laddning och Bluetooth Multipoint betyder mångsidig användning.För mer information läs här: Jabra Elite 5
Nominerad till årets bästa 2022/2023 När Ljud&Bild utsåg årets bästa produkter nominerades Jabra Elite 5 till årets bästa trådlösa hörlurar. För mer information läs här: Jabra Elite 5
Jabra Elite 5
• Hybrid ANC
• Upp till 28 timmars batteritid
• Heartrough-läge
• Multipoint-anslutning
• Ergonomisk- och hållbar design


Jabras true wireless-hörlurar Elite 5 är byggda för att du ska kunna pausa din omgivning, och sedan slå på den igen med ett knapptryck tack vare den nya hybridtekniken för aktiv brusreducering (ANC). Hörlurarna har också 6-mikrofoners samtalsteknik som hjälper din röst på traven när det blåser och ger dig bättre samtal. Med de 6 mm-högtalarna och ergonomiska designen kan du njuta av din favoritmusik hela dagen.Äkta trådlösa Jabra Elite 5-öronsnäckor med Hybrid ANC, samtal med 6-mikrofonsteknik och 6 mm-högtalare.
De äkta trådlösa öronsnäckorna Jabra Elite 5 är gjorda för att hjälpa dig att pausa omgivningen, och sedan slå på den igen på ett ögonblick. Pausa omgivningen när du vill med den kraftfulla hybridtekniken för aktiv brusreducering (Hybrid ANC) eller håll kontakten var du än är med samtal med 6-mikrofoners samtalsteknik. Med våra 6 mm-högtalare och vårt urval av ljudförbättrande kodek kan du förlora dig i ljud som ger dig gåshud och får hjärtat att skena.

Gör ljudet magiskt med Elite 5, oavsett om du skriver en uppsats på ett kafé med världens mest slamrande barista, snackar om fredagsplaner medan du shoppar eller dansar loss som om ingen ser dig på en myllrande tågperrong.Hybridteknik för aktiv brusreducering (Hybrid ANC)
Hybrid ANC använder återkopplingsmikrofoner inuti örat och framåtriktade mikrofoner utanför. Det gör att ANC-prestandan är mindre känslig för hur du placerar öronsnäckorna i örat och att ett mycket större ljudspann kan dämpas tillförlitligt, både under samtal och när du lyssnar på musik. Så att du kan pausa omgivningen.

Samtalsteknik med sex mikrofoner
Våra ingenjörer ägnade mycket tid åt att få den interna placeringen av de sex mikrofonerna exakt rätt. De externa mikrofonerna är alltid aktiva, medan de interna hjälper din röst på traven när det blåser. Du behöver aldrig mer säga ”förlåt, jag får ringa tillbaka” (om du inte vill).

6 mm-högtalare
Låt dig fångas av stunden av 6 mm-högtalarna som ger dig gåshud och får hjärtat att skena. Vi har även lagt till kodek för SBC, AAC och QualComm® aptX (det låter supernördigt men de gör musikljudet fantastiskt). Lev dig in i den oemotståndliga musiken.Smarta anslutningsalternativ
Med Bluetooth Multipoint-anslutning kan du vara ansluten till två enheter samtidigt, till exempel en mobil och en surfplatta. Om du använder AndroidTM eller Windows ansluter du på nolltid med Google Snabb parkoppling eller Microsoft Snabbkoppling. Vi älskar att göra det lätt för dig.

Röstassistenter handsfree
Prata med röstassistenten som du har valt för att få hjälp handsfree när du är på språng. Boka bord, messa eller ring dina kompisar utan att lyfta ett finger. Behöver du hjälp? Bara fråga.

Passform och hållbarhet
Vi har använt en databas med tusentals olika öronskanningar och våra topphemliga statistiska modelleringsmetoder för att skapa den lilla, e

Jabra Elite 5 - Gold Beige finns i kategorin Hörlurar. Jabra är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Hörlurar