Jonsbo

Jonsbo N1 Mini-ITX Case - Grey

1 699 kr 1 895 kr
I lager    Sponsrad länk

Jonsbo N1 erbjuder möjligheten att bygga en server med enorma mängder lagringspotential med ett extremt litet fotavtryck tack vare dess ringa storlek och förmåga att stå vertikalt. Detta eleganta, borstade aluminiumchassi innehåller ett enhetsfack som rymmer upp till fem 3,5 hårddiskar. Chassit har kapacitet att rymma ett Mini-ITX-moderkort, 70 mm CPU-kylare och 185 mm lågprofil-GPU. För att kyla den interna hårdvaran vid toppprestanda finns en förinstallerad 140 mm fläkt på framsidan av höljet för att rikta luftflödet längs alla komponenter.

JONSBO N1 MINI-ITX CHASSI - ÖVERSIKT:
Snyggt chassi med liten formfaktor
Stöder upp till fem 3,5-enheter plus en 2,5-disk
Förinstallerad 140 mm fläkt
Spelrum för en 70 mm CPU-kylare
Stöder lågprofil-GPU:er upp till 185 mm
Alternativ för vertikal och horisontell orientering
LITEN LÅDA, ENORM FÖRVARING
Jonsbo N1 har en fantastisk lagringspotential tack vare sin innovativa design, vilket gör den till ett idealiskt val för en NAS-server. Framsidan av höljet kan rymma fem 3,5-tums hårddiskar som är lätta att installera och ta bort från enhetshållaren. Fäst helt enkelt två av löparna och ett av handtagen på hårddisken, då glider den in i en av fem platser. Dessa handtag gör det enkelt att ta bort disken med bara en snabb dragning. Dessutom, med utrymme för att hysa en 2,5 SSD på toppen av chassit kan du lagra ditt operativsystem på en snabbare enhet. Utöver detta kan N1 också rymma all hårdvara för en fullt fungerande PC. Det finns plats för ett 170 mm x 170 mm Mini-ITX-moderkort, en 185 mm lågprofil-GPU och en 150 mm SFX PSU.

SNYGG DESIGN
Jonsbo N1 ser imponerande ut från alla vinklar. Detta tack vare dess tvådelade design som består av en inre stålram och ett yttre aluminiumskal. Genom att använda denna layout har Jonsbo skapat ett snyggt chassi där endast ventilation och I/O bryter upp de rena linjerna. Den inreramen tas lätt ut ur skalet efter att ha lossat ett par tumskruvar. Detta ger obehindrad åtkomst för installation och underhåll av interna komponenter. Dessutom har N1 två sätt att ställas in på. För det första kan den läggas horisontellt på sin halkfria bas. För det andra, med de medföljande fötterna kan den stå vertikalt.

KRAFTIG LUFTKYLNING
Jonsbo N1:s innovativa design möjliggör utmärkt luftflöde för att hysa interna komponenter med toppprestanda. Det yttre skalet fungerar som en vindtunnel för att rikta allt luftflöde framifrån längs alla vitala komponenter som finns inuti. Detta luftflöde skapas av en 140 mm fläkt på framsidan av chassit. Dessutom, för att hålla processorn sval, har detta chassi 70 mm fritt utrymme för att passa en luftkylare.

SPECIFICATIONS:
Colour: Grey
Dimensions: 354mm x 170mm x 217mm (L x W x H)
Materials: 3mm Aluminium, 1mm Steel
Motherboard Support: Mini-ITX
GPU Support: 185mm (max) Low Profile
PSU Support: SFX 150mm (max)
Fan Support: 1 x 140mm (pre-installed)
Air Cooler Clearance: 70mm (max)
Drive Support: 1 x 2.5, 5 x 3.5
Front I/O: 1 x USB 3.0, 1 x USB Type C, 1 x 3.5mm Audio Jack
WeightNet: 3.8kg

Jonsbo N1 Mini-ITX Case - Grey finns i kategorin Chassi. Jonsbo är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Chassi