Keychron

Keychron K4 Pro QMK/VIA RGB Hot Swap K Pro Red

1 799 kr
I lager    Sponsrad länk

Keychron
K4 Pro96% layout QMK/VIA trådlöst anpassat mekaniskt tangentbord


När du behöver det finns även en USB Type-C-kabelanslutning tillgänglig.
Programmera med QMK & VIA. QMK/VIA öppnar upp oändliga möjligheter för ett smidigt arbetsflöde. Anslut helt enkelt K4 Pro till din enhet med en kabel, dra och släpp dina favoritknappar eller makrokommandon för att omkonfigurera vilken knapp du vill på alla system (macOS, Windows eller Linux).
Förbättrad SkrivupplevelseK4 Pro har genomgått en omfattande omarbetning och designat om från grunden för att förhöja skrivupplevelsen. Det extra sound-absorbing foam, den tjocka silikondämpande bottenplattan och stålplåten ger responsiv återkoppling och ett tyst skrivljud, medan den extra vikten förbättrar stabiliteten.


Passar Alla Enheter Med stöd för både Mac-layout och kompatibilitet med Windows är K4 Pro en av de få på marknaden som erbjuder samma multimedia- och funktionsknappsfunktioner som Apples tangentbord för Mac-användare, men med bättre taktil feedback.
Du kan även konfigurera olika keymaps för både Mac- och Windows-enheter. Samtidigt är VIA-programvaran kompatibel med macOS, Windows och Linux. Det inkluderar knappar för både macOS och Windows (3 knappar för varje), vilket gör det enkelt att växla mellan operativsystem.

Hot-SwappableVarje detalj är viktig, så vi har gjort K4 Pro hot-swappable för din personliga skrivupplevelse. De hot-swappable uttagen är monterade på kretskortet, vilket gör att du kan byta ut varje brytare på K4 Pro med nästan alla 3-pin och 5-pin MX-stil mekaniska brytare på marknaden (inklusive Cherry, Gateron, Kailh, Panda, etc.) utan att behöva löda. Du kan anpassa din skrivupplevelse på några få sekunder.OSA Profile Double-shot PBT KeycapsFör att ytterligare förbättra din skrivupplevelse levereras K4 Pro med vår unika OSA-p

Keychron K4 Pro QMK/VIA RGB Hot Swap K Pro Red finns i kategorin Custom Keyboards. Keychron är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Custom Keyboards