Kolink

Kolink Stronghold / Tempered Glass / Svart

629 kr
I lager    Sponsrad länk

Kolink är glada att presentera det otroligt snygga Stronghold Midi-Tower med sin härdade glassida och svarta frontpanel. Den rymliga interiören i Stronghold ger utrymme för avancerade komponenter. Förinstallerade dammfilter, gott om utrymme för vattenkylning och fantastiska kabelhanteringsalternativ är bara några av höjdpunkterna.

Översikt

-Chassi avsedd för moderkort upp till E-ATX
-Sidopanel i 4 mm tjockt härdat glas
-Svart frontpanel av plast -2x förinstallerade 120 mm fläktar, totalt plats för 6 möjliga
-I / O-panel med 2x USB 2.0 / 1x USB 3.0 &HD-ljud in/ut
-Stöd för två 240 mm radiatorer
-Plats för 3x 3,5 / 2,5-tums hårddiskar
-Grafikkort upp till 380 mm långa och CPU-kylare upp till 160 mm
Sidopanel i tempererat glas och två förinstallerade fläktar
Det robusta chassit består av en millimeter tjockt SECC-stål och är utrustad med en fyra millimeter tjock tempererad glaspanel och en plastfront med en elegant svart frontpanel.
Dammfilter håller Kolink Stronghold ren
Moderkortet och strömförsörjningsskyddet erbjuder många öppningar för perfekt kabelhantering. En 240 mm radiator kan installeras på framsidan och i toppen av chassit.
Grafikkort upp till 380 mm i längd är kompatibla med CPU-kylare upp till 160 mm i höjd. Dessutom har fronten en I / O-panel med två USB 2.0-kontakter och en USB 3.0-typ A-port. Det finns också en lucka för en omkopplare för att styra RGB-belysningen, men det ingår inte i chassiet och måste eftermonteras separat.

Kolink Stronghold / Tempered Glass / Svart finns i kategorin Chassi. Kolink är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Chassi