LEGO

LEGO Animal Crossing Nook's Cranny & Rosies hus 77050

899 kr
I lager    Sponsrad länk

Ta med Animal Crossing™ världen till barns rum med den byggbara leksaken Nook’s Cranny och Rosies hus (77050). Flickor och pojkar från 7 år skapar scener baserade på dataspelen Animal Crossing och tar sedan rollekarna i vilken riktning de vill närde uppfinner nya kreativa berättelser med minifigurerna Tom Nook och Rosie. Detta set är en fantastisk födelsedagspresent för fans av Animal Crossing och har välbekanta detaljer från dataspelen. Barn kan utforska butiken där Tom Nook, en tvättbjörn, sä ljer varor som ett receptkort, blomsterfrön, bete och verktyg i utbyte mot ikoniska Bells. Flickor och pojkar dricker sedan te med Tom Nook i katten Rosies hus, som också är fullt av välbekanta delar. Små byggare flyttar om de modulära basplattorna och flyttar runt tillbehören för att få byggnaderna att se ut precis som de vill. Den anpassningsbara byggleksakens många alternativ för rollekar och ombyggnad låter barn koppla av och vara kreativa på egen hand eller tillsammans med föräldrar och vänner.
Detaljerat set med Nook's Cranny och Rosies hus – Byggbara lekset från Animal Crossing™ som flickor och pojkar från 7 år som gillar dataspelen omedelbart känner igen och kan bygga om i oändlighetOmbyggbar barnleksak – Denna byggbara leksak harminifigurer av Rosie och Tom Nook, 2 ikoniska Animal Crossing™ byggnader, massor av tillbehör och utbytbara basplattorByggbar Animal Crossing™ leksak – Besök Nook's Cranny för att handla verktyg eller låna Bells, och titta sedan in hemma hos Rosie för att äta cupcakes, posta ett brev i brevlådan och hjälp henne att möblera omMassor av lekstartare – Detta set innehåller massor av ikoniska delar, som ett receptkort, an anslagstavla, en cupcake, bete, plus ett träd med en överraskning inuti, precis som i speletAnimal Crossing™ gåva – Denna byggleksak blir en överraskning eller födelsedagspresent till alla som gillar dataspelen och kreativa, fria lekarAnimal Crossing™ set har digitala bygginstruktioner – I appen LEGO® Builder finns en digital version av setets bygginstruktionerSätt kreativ kontroll i barns händer – Mångsidiga LEGO® Animal Crossing™ set låter barn bestämma hur modellen ska se ut, tack vare modulära basplattor och många tillbehörSkoj i stor skala för små byggare– Detta set med 535 delar är 15 cm högt, 39 cm brett och 14 cm djupt i sitt grundutförande

LEGO Animal Crossing Nook's Cranny & Rosies hus 77050 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO