LEGO

LEGO City Brandchefens bil 60374

569 kr
I lager    Sponsrad länk

Ge barns brandkårslekar en extra gnista med LEGO City Brandchefens bil (60374). Denna funktionsrika leksaksbrandbil har ett avtagbart kontrollcenter, en branddrönare och en markdrönare. Barn kan spruta olika delar från bilen och branddrönaren för att låtsas bekämpa elden med vatten eller skum. Lägg bara till stads- och skogsbrandsmiljöerna och de 3 minifigurerna för timmar av actionfyllda brandbekämpningslekar!

Roliga bygglekar för barn från 7 år
Till detta LEGO byggset finns tryckta, illustrerade steg-för-steginstruktioner och appen LEGO Builder – en interaktiv bygguide med intuitiva verktyg för att zooma och rotera som låter barn visualisera varje modell från alla vinklar medan de bygger.

Leksaker som främjar barns kreativitet
LEGO City lekset sätter barn mitt i all action där de bestämmer handlingen, med detaljrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla och obegränsade lekar Brandkårslekset med många funktioner – Lek- och byggsetet LEGO City Brandchefens bil (60374) har massor av detaljer för barn som älskar actionfyllda rollekar Vad finns i lådan? – Allt barn behöver för att bygga ett brandkårsfordon med en branddrönare, en markdrönare och ett kontrollcenter, plus stads- och skogsbrandsmiljöer, 3 minifigurer och en kaninfigur Funktioner och detaljer – Brandbilen har en fungerande vinsch och barn kan använda brandsläckaren och branddrönaren för att skjuta pilar för actionfyllda brandkårslekar Letar du efter den bästa presenten för barn? – Gör födelsedagen, julafton eller något annat tillfälle extra speciellt med detta roliga lekset, utformat för barn från 7 år som älskar coola brandkårsleksaker Leksaker för lek och uppvisning – Brandchefens bil är 12 cm hög, 26 cm lång och 6 cm bred Med LEGO minifigurtillbehör – Detta brandkårslekset har massor av roliga tillbehör för fantasifulla lekar, som radio, brandyxa, cirkelsåg, skiftnyckel och en mugg Med interaktiva, digitala bygginstruktioner – Barn kan zooma, rotera och se modellen från alla vinklar medan de bygger med appen LEGO Builder för smartphones och surfplattor Främjar kreativitet – Barn utvecklar självförtroende och viktiga förmågor medan de bygger och leker Testad kvalitet – Alla LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958 Säkerheten först – LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO City Brandchefens bil 60374 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO