LEGO

LEGO City Polisens mobila hundträning 60369

159 kr 199 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO 60369
Barn och hundfantaster från 5 år kommer att älska leksetet LEGO City Polisens mobila hundträning (60369). Setet är fullspäckat med inspiration för fantasifull lek och innehåller en hund-SUV, släp och 3 olika hundträningshjälpmedel: gungbräda, hopphinder och balanssteg. Lägg bara till poliserna och hund- och valpfigurerna och låt det roliga börja.

En uppslukande bygg- och lekupplevelse
Med enkla tryckta bildinstruktioner och appen LEGO Builder – en digital byggkompis med intuitiva verktyg för att zooma och rotera som låter barn visualisera den färdiga modellen från alla vinklar medan de bygger.

Den kreativa LEGO City världen
LEGO City polislekset erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse med detaljrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla och obegränsade lekar. Lekset med polishundsträning – LEGO City Polisens mobila hundträning (60369) har massor av inspiration för fantasifulla lekar med hundtema
•Vad finns i lådan? – Allt barn behöver för att bygga en polishund-SUV, släp, 3 hundträningshjälpmedel och en träningsplats, plus 2 minifigurer, en hundfigur och en valpfigur Roliga detaljer och funktioner – Träningshjälpmedlen utgörs av en gungbräda, hopphinder och balanssteg En present för varje tillfälle – Denna LEGO City leksak med polishundsträning kan ges som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 5 år som älskar djur och polislekar Dimensioner – Polishunds-SUV:en är 7 cm hög, 14 cm lång och 6 cm bred LEGO minifigurtillbehör – Detta polislekset innehåller en borste, ficklampa, skyffel och 2 hundgodsaker Med tryckta och digitala bygginstruktioner – Barn kan zooma, rotera och se modellen från alla vinklar medan de bygger med appen LEGO Builder för smartphones och surfplattor Stärker barns kreativa färdigheter – LEGO City lekset hjälper barn att utveckla självförtroende och viktiga färdigheter med byggbara leksaker och karaktärer som inspirerar till fri och fantasifull lek Med fokus på kvalitet – Alla LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958 Säkerheten först – LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO City Polisens mobila hundträning 60369 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO