LEGO

LEGO City Stuntz Stuntramp med basketutmaning 60359

159 kr 199 kr
I lager    Sponsrad länk

Timmar av grymma stuntuppvisningar och tävlingar väntar med leksetet LEGO® CITY Stuntramp med basketutmaning (60359). Barn sätter hoppringen i horisontellt eller vertikalt läge, kör igång stuntcykeln och tar sats från rampen för att utföra actionfyllda stunttrick. Setet innehåller även en LEGO City Stuntz förare.

Roliga bygglekar för barn från 5 år
TIll detta LEGO City Stuntz lekset finns enkla tryckta bygginstruktioner och appen LEGO Builder – en digital guide med intuitiva verktyg för att zooma och rotera som låter barn visualisera modellen från alla vinklar medan de bygger.

Barn är showens stjärnor!
LEGO City lekset sätter barn mitt i all action med realistiska fordon, detaljrika byggnader och inspirerande karaktärer för roliga rollekar. Setet kan kombineras med andra från LEGO City Stuntz sortimentet för ännu större, extravaganta stuntshower.Äkta stuntaction för barn – Förbered för actionfyllda stuntshower och tävlingar med leksetet LEGO® City Stuntramp med basketutmaning (60359)Vad finns i lådan? – Detta lek- och byggset innehåller en LEGO® City Stuntz ring som kan sättas i horisontellt eller vertikalt läge, ramp, flyghjulsdriven stuntmotorcykel och en förarminifigurBarn iscensätter roliga tävlingar – Tävlande skickar iväg leksaksmotorcyklarna från rampen för att ”dunka” genom den horisontella eldringen och ändrar sedan setet för att hoppa genom en vertikal stjärnringEn rolig present till barn som älskar actionleksaker – Gör en födelsedag eller någon annan dag speciell med detta LEGO® City Stuntz lekset för barn från 5 år som gillar coola leksakerDimensioner – I horisontellt läge är ringen med LEGO® flammor den 15 cm hög, 16 cm bred och 25 cm djupLEGO® minifigurtillbehör – Detta set innehåller en minifigurhjälm och en pokalMed tryckta och digitala bygginstruktioner – Barn kan zooma, rotera och se modellen från alla vinklar medan de bygger med appen LEGO® Builder för smartphones och surfplattorLek som främjar barns kreativitet – LEGO City byggleksaker sätter barn mitt i all action med byggnader, fordon och karaktärer som inspirerar till fantasifull lekGaranterad kvalitet sedan 1958 – Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga medSäkerheten först – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO City Stuntz Stuntramp med basketutmaning 60359 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO