LEGO

LEGO Creator Vit kanin 31133

159 kr 199 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO 31133
Barn från 8 år kan hitta på roliga berättelser med det fantastiska leksetet LEGO Creator 3in1 Vit kanin (31133). Setet innehåller en klossbyggd leksakskanin, som kan röra på huvudet, benen, munnen och öronen, och 2 olika slags snacks: en morot och en blomma.

Oändlig fantasifull lek för djurälskare
Det finns 3 olika bygg- och lekupplevelser som barn kan ha roligt med i detta LEGO Creator 3in1 set. De kan bygga en leksakskanin och sedan bygga om den till en vacker kakadua som äter frön, eller en gullig vit säl med en fisk att äta.

En rolig digital upplevelse för LEGO fans
Med appen LEGO Builder, med verktyg för att zooma, rotera och visualisera modellen, får unga byggare hjälp genom den verkliga byggprocessen och kan väcka sin skapelse till liv på sin surfplatta eller smartphone, och de får känslan av att ha gjort framsteg. 3-i-1-leksak – Djurälskare kan njuta av oändliga kreativa lekar med leksetet LEGO Creator 3in1 White Rabbit (31133), med 3 leksaksmodeller i 1: en vit kanin, en kakadua och en vit säl Otaliga lekmöjligheter – Barn kan välja roliga äventyr med en leksakskanin i en skog, en kakadua som sitter i träden eller en vit säl som simmar i havet Rörliga djur – Kaninen kan röra på huvudet, benen, munnen och öronen

LEGO Creator Vit kanin 31133 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO