LEGO

LEGO Disney Auroras slott 43211

429 kr
I lager    Sponsrad länk

Gläd små barn från 4 år och främja deras byggfärdigheter med byggsetet LEGO | Disney Auroras slott (43211). Setet innehåller ett slott med rutschkana och trappa, 3 LEGO minidockor och 2 mindre byggen. Ge ännu yngre byggare ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.

Bygg, lek, hitta på, utvecklas
Detta 4+-set främjar barns självförtroende genom en rolig lekupplevelse. Hjälpsamma startklossar ger unga en stabil bas att bygga på. Varje klosspåse innehåller en karaktär så att barn kan börja leka när som helst och bygga klart hela setet senare.

Engagerande familjelekar
4+-set är ett perfekt sätt för vuxna att dela det roliga medbarn. Och vuxna som också är nybörjare på LEGO byggleksaker behöver inte oroa sig – barn kan ta kommandot med setets bildinstruktioner, som gör processen enkel även för dem som precis börjat lära sig läsa. Bygg, lek, sköt om – Ge fans av Disneyprinsessor från 4 år ett set med massor av lekmöjligheter och inspirera till fantasifulla lekar med setet LEGO ? Disney Auroras slott (43211) Snabbt skoj – Setet innehåller ett slottsbygge, LEGO minidockor av Disneys Aurora, prins Philip och Maleficent plus 2 mindre byggen. Varje klosspåse innehåller en figur som får leken att komma igång Lekar med Disney Princess – Detta set uppmuntrar barn att iscensätta sina favoritfilmscener eller hitta på egna vardagliga slottslekar, samtidigt som det främjar deras kommunikativa och kreativa färdigheter Rolig present för barn från 4 år – Disneyfans kommer att gilla detta set med massor av fantasifulla möjligheter, med en miljö baserad på Disneys film Törnrosa. Det är också en bra present till barn som älskar slott Lek om och om igen – Slottet är 27 cm högt, 38 cm brett och 11 cm djupt och kan lekas med om och om igen så att små Disneyfans är glada i timmar Ett nytt sätt att bygga – Låt appen LEGO Builder guida även yngre barn genom ett intuitivt byggäventyr. De kan spara set, hålla reda på sina framsteg och zooma och rotera modeller i 3D medan de bygger Problemfritt byggande – Detta 4+-set innehåller startklossar så att barn snabbt kommer igång med byggandet. Enkla bildinstruktioner innebär att inget hindrar byggandet, inte ens för barn som precis börjat lära sig läsa Lärande genom lek – 4+-byggleksakerna är utformade för att främja grundläggande skolstartsfärdigheter, som kommunikation, koncentration, fantasi och självuttryck Kvalitet utan kompromisser – Ända sedan 1958 uppfyller LEGO delar stränga branschstandarder för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop varje gång Säkerheten först – LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO Disney Auroras slott 43211 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO