LEGO

LEGO DUPLO Brandstation & helikopter 10970

879 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO® DUPLO® Rescue Brandstation & helikopter (10970) är ett stort lekset med massor av coola detaljer och fascinerande funktioner för att inspirera barn från 2 år.

Ännu en hektisk dag på brandstationen
Brandmännen glider nerför rutschkanan, sätter sig i knuffa-och-kör-brandbilen och ger sig iväg genom den stora svängdörren med blinkande ljus och sirenen på (batterier ingår). Uppe på taket lyfter en helikopter för att hjälpa till. När all action är över är det dags för brandövning, en välförtjänt pizza och sedan läggdags – så alla är utvilade inför nästa hektiska dag. Detta set, som är speciellt utformat för förskolebarn, har massor av utvecklande lekmöjligheter som förbättrar barns finmotorik, känslomässiga medvetenhet och mycket mer. De får också lära sig om brandmansyrket på ett enkelt och lättsamt sätt.

Lekfullt lärande för små barn
Föräldrar kan dela värdefulla milstolpar i sina barns utveckling när LEGO DUPLO leksaker sätter obegränsad lek, självuttryck och roligt utforskande i små barns händer.

LEGO DUPLO Brandstation & helikopter 10970 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO