LEGO

LEGO DUPLO My First Skoj i badet: flytande djurtåg 10965

149 kr 179 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO DUPLO Min första Skoj i badet: flytande djurtåg 10965 är en lättrengjord utvecklande badleksak för förskolebarn från 18 månader.

Flytande badleksak som är lätt att rengöra
Gör badstunden roligare med denna söta flodhäst, anka och isbjörn. De 3 djuren sitter i olikfärgade flytande ringar, som kan sättas ihop. Det finns en hink att tvätta djuren med och ett moln som får det att regna. Rundade krokar gör det lätt för barn att sätta ihop och ta isär ringarna. Krokarna på de flytande ringarna gör att de även kan sättas ihop med ringarna från Skoj i badet: flytande röd panda 10964 och Skoj i badet: flytande ö med djur 10966 (seten säljs separat). Varje ring kan öppnas för att enkelt sköljas ur, vilket gör det lätt att hålla den hygieniskt ren – bad efter bad.

Lekfull inlärning för små barn
Föräldrar kan dela värdefulla milstolpar i sina barns utveckling när LEGO DUPLO leksaker sätter obegränsad lek, självuttryck och roligt utforskande i små barns händer.

LEGO DUPLO My First Skoj i badet: flytande djurtåg 10965 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO