LEGO

LEGO Friends Sjöräddningscenter 41736

479 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO 41736
Barn från 7 år som älskar djur kan iscensätta havsberättelser med leksetet LEGO® Friends Sjöräddningscenter (41736). Setet innehåller 3 minidockor och 2 havsuttrar, en sjöhäst och en havssköldpadda, plus massor av tillbehör för att inspirera till låtsaslek. Barn kan använda vattenskotern för att åka in till bryggan och sedan gå in för att tvätta, röntga och mata uttrarna. Efteråt kan de hjälpa uttrarna att glida ner i rehabiliteringsområdet. När uttrarna mår bra igen kan de simma tillbaka ut i havet. Setet innehåller tillbehör som en flytväst, nappflaska, walkie-talkie, skattkista, kamera, dator, mikroskop, spruta och röntgenapparat.

Ännu mer skoj
Barn kan njuta av ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.

Lär känna Heartlake Citys nya generation
Inspirera barn att utveckla sina passioner när de utforskar den nya LEGO Friends världen med massor av olika karaktärer.Rollekar med sjöräddning för barn från 7 år – Ge djurälskare en rolig överraskning med leksaken LEGO® Friends Sjöräddningscenter (41736)3 minidockor och tillbehör – Setet LEGO® Friends Sjöräddningscenter innehåller karaktärerna Autumn, Leo och Kayla plus 2 havsuttrar, en sjöhäst och en havssköldpaddaTa hand om djurvänner – Barn kan iscensätta berättelser där de räddar och tar hand om havsuttrarna. Setet innehåller en vattenskoter, en rutschkana och ett rehabiliteringsområde plus en havsscenTillbehör som inspirerar till lek – Setet innehåller massor av tillbehör, som flytväst, borste, nappflaska, walkie-talkie, skattkiska, kamera, mikroskop, spruta och röntgenapparatEn present till djurvänner – Detta lekset med ett djurräddningscenter blir en perfekt present till havsälskare från 7 år som gärna skulle vilja bygga sitt eget sjöräddningscenterLagom stort för unga byggare – LEGO® Friends Sjöräddningscenter är 23 cm högt, 20 cm brett och 19 cm djuptEn hjälpande hand – Upptäck intuitiva instruktioner i appen LEGO® Builder, där byggare kan zooma in och rotera modeller i 3D, hålla reda på sina framsteg och spara set medan de utvecklar nya färdigheterHeartlake Citys nya generation – I januari 2023 utökades LEGO® Friends världen med nya karaktärer och platser för att inspirera till ännu fler rolleksäventyrEn kvalitetsprodukt – Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och lätta att bygga med – så har det varit sedan 1958Säkerheten först – LEGO® Friends klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO Friends Sjöräddningscenter 41736 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO