LEGO

LEGO Friends Sjöräddningsplan 41752

149 kr 179 kr
I lager    Sponsrad länk

Barn som älskar kreativt berättande har massor att upptäcka i setet LEGO® Friends Sjöräddningsplan (41752) för barn från 6 år. Setet innehåller 2 minidockor, en valfigur och massor av tillbehör. Barn kan hjälpa Zac och hans mentor att rädda en instängd vitval. Det byggbara räddningsplanet har 2 säten och ett förvaringsutrymme. På stranden finns Zacs SUP-bräda och delar som kan flyttas så att barn kan släppa ut den instängda valen.

Ännu mer skoj
Upptäck ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder. Här kan barn zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg. Detta set kan kombineras med LEGO Friends seten 41736 och 41734 för ännu fler sjöräddningsäventyr (seten säljs separat).

Lär känna Heartlake Citys nya generation
Inspirera barn att utveckla sina passioner när de utforskar den nya LEGO Friends världen med massor av olika karaktärer.Djurräddningslekar för barn från 6 år – Barn som älskar havsdjur kan uppleva egna räddningsäventyr när de bygger och leker med det roliga setet LEGO® Friends Sjöräddningsplan (41752)2 karaktärer och tillbehör – Setet innehåller LEGO® Friends karaktärerna Zac och hans mentor Dia. Det finns dessutom en valkaraktär som barn kan rädda från träbitarna och stenarna vid strandenTillbehör för rollekar – Med en flytväst, SUP-bräda, paddel, walkie-talkier, kikare, nappflaska och en skruvnyckel för att rädda valenSkapa en berättelse – Barn kan iscensätta dramat när Zac upptäcker den strandade valen medan han är ute på sin SUP-bräda och sedan ringer till sin mentor, som kommer dit i sjöräddningsplanetEn gåva till barn som älskar naturen – Detta LEGO® Friends är en presentidé för barn från 6 år som skulle tycka om att bygga ett eget räddningsplan och hitta på egna äventyrLagom stort för unga byggare – LEGO® Friends Sjöräddningsplan är 9 cm högt, 17 cm långt och 16 cm brettEn hjälpande hand – Upptäck intuitiva instruktioner i appen LEGO® Builder, där byggare kan zooma in och rotera modeller i 3D, hålla reda på sina framsteg och spara set medan de utvecklar nya färdigheterHeartlake Citys nya generation – I januari 2023 utökades LEGO® Friends världen med nya karaktärer och platser för att inspirera till ännu fler rolleksäventyrEn kvalitetsprodukt – Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och lätta att bygga med – så har det varit sedan 1958Säkerheten först – LEGO® Friends klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO Friends Sjöräddningsplan 41752 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO