LEGO

LEGO Friends Skoj med strandbuggy 41725

129 kr
I lager    Sponsrad länk

Barn från 4 år som älskar att leka på stranden kan skapa berättelser med byggsetet LEGO® Friends Skoj med strandbuggy (41725). Detta lekset hjälper barn att lära sig bygga medan de hittar på lekar med karaktärerna Liann och Zac. Lianns energi och entusiasm passar bra ihop med Zacs sociala personlighet. Setet innehåller tillbehör som en kylväska med en banan och en glass. Dessutom ingår en strandbuggy och en våg plus en mops och en delfin.

Inspirera nya byggare
LEGO 4+ set är utformade för att ge barn en snabb och givande byggupplevelse. Varje set innehåller en användbar startkloss – en robust bas som barn kan skapa roliga scener på. Låt appen LEGO Builder guida dig och ditt barn på ett intuitivt byggäventyr, där ni kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på era framsteg.

Välkommen till Heartlake Citys nästa generation
Barn kan träffa nya vänner, upptäcka spännande platser och iscensätta verkliga äventyr i LEGO Friends världen.Roliga strandlekar för barn från 4 år – Introducera barn som älskar kreativa berättelser till en värld av LEGO® byggande och rollekar med leksetet LEGO® Friends Skoj med strandbuggy (41725)2 minidockor och tillbehör – Setet innehåller LEGO® Friends karaktärerna Liann och Zac, en mopskaraktär plus tillbehör i form av en delfin, en strandbuggy, en kylväska och en vågFantasifulla rollekar – Denna kreativa LEGO® gåva låter små byggare lära sig genom lek medan de iscensätter äventyr på stranden med karaktärerna och tillbehörenEn överraskning för varje tillfälle – Detta LEGO® Friends lekset blir en rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 4 år som älskar fantasifull lekLagom stort för unga byggare – Strandbuggyn med kylväskan ovanpå är 5 cm hög, 9 cm lång och 5 cm bredStartkloss ingår – Setet innehåller en praktisk startkloss och ”snabbstartsdelar” som hjälper barn att bygga med självförtroendeIntuitiva instruktioner – Appen LEGO® Builder guidar dig och ditt barn genom ett intuitivt byggäventyr med verktyg som låter er zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på era framstegHeartlake Citys nya generation – I januari 2023 utökades LEGO® Friends världen med nya karaktärer och platser för att inspirera till ännu fler rolleksäventyrEn kvalitetsprodukt – Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och lätta att bygga med – så har det varit sedan 1958Säkerheten först – LEGO® Friends klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO Friends Skoj med strandbuggy 41725 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO