LEGO

LEGO Friends Stall med ponnytvätt 41696

129 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO 41696
Överraska små djurälskare med roliga LEGO® Friends lekar med setet Stall med ponnytvätt (41696). Detta färgglada set hjälper barn från 4 år att lära sig bygga medan de leker med Mia och Daniel på gården och tar hand om ponnyfiguren.

Ännu roligare byggande
LEGO 4+ set har smarta funktioner som säkerställer en snabb och rolig byggupplevelse. De innehåller en hjälpsam startkloss– en robust bas som barn kan bygga sitt stall på. Dessutom ingår tydliga, tryckta instruktioner, och till setet finns också en interaktiv, digital guide, som låter barn zooma, rotera och visualisera modellen medan de bygger. Den finns i gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor.

Utforska världen genom lek
LEGO Friends presenter för barn har välbekanta karaktärer som stimulerar till fantasifulla rollekar medan barn iscensätter scener från verkliga livet tillsammans med vardagshjältar.Färgglatt byggset med häststall för barn från 4 år – Introducera barn som älskar gårdsdjur till en värld av LEGO® byggande med leksetet Stall med ponnytvätt (41696)Massor av roliga detaljer – Setet innehåller LEGO® Friends karaktärerna Mia och Daniel, en leksaksponny, en vridbar plattform som den kan stå på, en fjäril, ett äpple, skötseltillbehör och ett vattenkarRollekar med djur – Denna kreativa gåva till barn låter små byggare hitta på lekar där de duschar LEGO® Friends ponnyn och klipper manen innan den får ett äpple som belöningEn överraskning till små hästälskare – Detta LEGO® Friends stallset blir en rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 4 år som älskar fantasifull lekEn behändig överraskning – Leksaksstallet är 8 cm högt, 13 cm brett och 7 cm djupt, så det tar liten plats när det visas uppUtformat för små byggare – Detta 4+-set innehåller en hjälpsam startkloss, en enkel illustrerad bygguide och interaktiva, digitala instruktioner i appen LEGO® BygginstruktionerLeksaksstall som stimulerar till kreativt historieberättande – LEGO® Friends lekset är utformade för att främja empati och stimulera barns fantasiEn kvalitetsprodukt – Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och lätta att bygga med – så har det varit sedan 1958Säkerheten först – LEGO® Friends klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO Friends Stall med ponnytvätt 41696 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO