LEGO

LEGO Friends Vattenpark 41720

529 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Barn som gillar roliga sommardagar kommer att älska LEGO® Friends vattenpark (41720). Små byggare från 6 år kan återskapa allt skoj i utomhuspoolen med denna klossbyggda modell som har massor av coola leksaker för timmar av kreativ lek.

Massor av autentiska detaljer
Det finns en mängd realistiska detaljer att utforska, däribland 2 rutschkanor, en vattensprutande bläckfick, vattenfallsdusch och en grotta med ett akvarium. En bit i från all plaskande action finns ett sött omklädningsrum med dusch och badrum. LEGO Friends Olivia, Santiago och Nandi kan svalka sig med något gott från glasskiosken och koppla av under solskyddet.

Gör byggandet annu roligare
Till detta set finns digitala bygginstruktioner med en steg-för-steg-guide. Den interaktiva guiden, som finns tillgänglig i appen LEGO Bygginstruktioner, låter barn zooma och rotera modellen och spara sina framsteg så att de kan hoppa tillbaka in i bygget när som helst. LEGO Friends Heartlake City set sätter fart på kreativt historieberättande för roliga lekupplevelser.Detaljrikt set för barn som älskar vattenparker – Överraska små byggare från 6 år som älskar simleksaker med det kreativa setet LEGO® Friends Vattenpark (41720)Med 3 karaktärer – Setet innehåller 2 minidockor, däribland LEGO® Friends Olivia och en mikrodocka, och byggbara lekaktiviteter baserade på en riktig vattenparkMassor av lekmöjligheter – Barn utvecklar kreativt historieberättande medan de rolleker att de klättrar i nätet, åker nerför de 2 rutschkanorna eller arbetar i glasskioskenAutentiska tillbehör – Innehåller realistiska delar för kreativa sommarlekar. Det finns massor av vattenleksaker, en flytväst och solkräm. Olivias huvud kan dessutom bytas ut till ett med simglasögonPresent för barn som älskar att simma – En rolig födelsedagspresent eller överraskning till barn från 6 år som älskar vattenparker, sommarleksaker och vänskapslekarEn färgglad uppvisningsmodell – Setet är 16 cm högt, 32 cm brett och 20 cm djupt och blir en snygg uppvisningsmodell med den snurrande bläckfisken och de färgglada rutschkanornaInteraktivt byggande – Med appen LEGO® Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera en digital version av denna kreativa gåva medan de byggerGör det vardagliga roligt – LEGO® Friends lekset låter barn iscensätta händelser från verkliga livet tillsammans med välbekanta karaktärer som främjar barns fantasiGaranterad kvalitet – LEGO® Friends presentset för barn uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att delarna är enkla för små fingrar att plocka upp, sätta fast och dra isär – så har det varit sedan 1958Testad säkerhet – LEGO® Heartlake City klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder

LEGO Friends Vattenpark 41720 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO