LEGO

LEGO Friends Vinteräventyr med igloo 41760

429 kr 479 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO Friends Vinteräventyr med igloo 41760
Barn från 8 år kan hitta på oändliga berättelser med den roliga leksaken LEGO® Friends Vinteräventyr med igloo (41760). Barn kan börja med att bygga leksaksigloon och den isiga miljön. Sedan kan de hitta på rollekar med Paisley, hennes lillasyster Ella och vännen Aliya som kopplar av i bergslandskapet. Det är ett perfekt tillfälle för den hårt arbetande Aliya och blyga Paisley att varva ned tillsammans medan de ser på när Ella leker med de 2 slädhundarna. Kupolen kan öppnas så att barn kan utforska den mysiga insidan. Det finns även en sittgrupp, en ljusslinga, en eldgrop och en ångande pool att utforska för fler snöiga rollekar.

Ännu mer skoj
Barn kan upptäcka ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.

Välkommen till Heartlake Citys nästa generation
Barn kan träffa nya vänner, upptäcka spännande platser och iscensätta verkliga äventyr i LEGO Friends världen.

Kreativa lekar – Barn som älskar snölekar, glamping och historieberättande kan ha massor av skoj med bygg- och leksetet LEGO® Friends Vinteräventyr med igloo för barn från 8 år (41760)3 karaktärer och tillbehör – Setet innehåller LEGO® Friends karaktärerna Aliya, Paisley och Ella, plus 2 slädhundar och massor av tillbehör för rollekarInspirera till fantasifull lek – Barn kan hitta på äventyr med karaktärerna och tillbehör som en kamera, snöskor, kakskål, lavalampa, 2 muggar med varm choklad och vedEn gåva till barn – Denna byggleksak med en igloo blir en rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn som älskar snölekar, glampingäventyr och rollekarDimensioner – Igloon är 10 cm hög, 14 cm bred och 13 cm djupEn hjälpande hand – Upptäck intuitiva instruktioner i appen LEGO® Builder, där byggare kan zooma in och rotera modeller i 3D, hålla reda på sina framsteg och spara set medan de utvecklar nya färdigheterHeartlake Citys nya generation – I januari 2023 utökades LEGO® Friends världen med nya karaktärer och platser för att inspirera till ännu fler rolleksäventyrEn kvalitetsprodukt – Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och lätta att bygga med – så har det varit sedan 1958Säkerheten först – LEGO® Friends klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO Friends Vinteräventyr med igloo 41760 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO