LEGO

LEGO Harry Potter Hogwarts slott och område 76419

1 749 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO 76419
Fånga den magiska atmosfären på Hogwarts™ slott och område med denna fantastiskt detaljerade, byggbara LEGO® Harry Potter™ uppvisningsmodell (76419). Återupplev minnesvärda scener från Harry Potter när du bygger huvudtornet, astronomitornet, stora salen och båthuset, innergårdar, växthus, stigar och broar, det steniga landskapet och Svartsjön. Återskapa hemligheternas kammare, rummet med bevingade nycklar, klassrummet för trolldryckskonst och schackrummet, som vart och ett har välbekanta interiördetaljer.

Utformat för uppvisning
Hitta steg-för-steg-instruktioner i lådan och i appen LEGO Builder. Lägg till de klossbyggda versionerna av Durmstrangs skepp, Beauxbatons vagn och en Ford Anglia i grenarna på det piskande pilträdet, plus en minifigur av Hogwarts arkitekt och en namnskylt med texten ”Hogwarts Castle” för att fullända denna förtrollande uppvisningsmodell.

Presentidé
Detta klossbyggda samlarset ingår i en serie LEGO set för vuxna och blir en toppenpresent till dig själveller andra fans av Harry Potter.

Den första LEGO® klossmodellen av Hogwarts™ slott och område (76419) – Återskapa den mest ikoniska platsen i trollkarlsvärlden med detta byggbara LEGO Harry Potter™ uppvisningssetLägg till en minifigurstaty – Ställ den guldfärgade statyn av Hogwarts™ arkitekt bredvid namnskylten med texten ”Hogwarts Castle” eller vid basplattans hörn för att fullända modellen.Skalenlig modell – Bygg Hogwarts™ slott och slottsområdet med huvudtornet, astronomitornet, stora salen, innergårdar, broar, växthus, båthus och SvartsjönFrossa i detaljer – Kolla in hemligheternas kammare, rummet med de bevingade nycklarna, klassrummet för trolldryckskonst och schackrummet, plus Durmstrangs skepp, Beauxbatons vagn, det piskande pilträdet och en Ford AngliaPresentidé – Ge denna byggbara modell med 2 660 delar i födelsedagspresent, julklapp eller som en överraskning till dig själv eller till vuxna Harry Potter™ fans och samlareBygg och visa upp – Denna modell av Hogwarts™ slott med 2 660 delar är 21 cm hög, 35 cm bred och 25 cm djupDigitala bygginstruktioner – I appen LEGO® Builder finns en digital version av setets bygginstruktionerBygg- och samlarset för vuxna – Detta LEGO® Harry Potter™ modellset ingår i en stor serie LEGO set för vuxna, som gillar att koppla av med meditativa aktiviteterHög kvalitet – Sedan 1958 uppfyller LEGO® klossar branschens stränga kvalitetsstandarder för att se till att de är säkra att sätta ihop varje gångTestad säkerhet – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO Harry Potter Hogwarts slott och område 76419 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO