LEGO

LEGO Ninjago Lloyds och Arins ninjarobotar 71794

849 kr
I lager    Sponsrad länk

Barn från 9 år kan iscensätta spännande tränings- och stridsscener från tv-serien NINJAGO® Dragons Rising med Lloyds och Arins ninjarobotar (71794). Detta helt nya byggset innehåller ninjamästaren Lloyds och hans lärling Arins rörliga robotar, som kan kombineras för att skapa 1 stor och tungt beväpnad robot för oändliga lekmöjligheter.

5 minifigurer för episka strider
Detta robotlekset innehåller 5 minifigurer. Ninjamästaren Lloyd är beväpnad med 2 katanasvärd, medan hans ninjalärling Arin har 2 katanasvärd och en gripkrok. De kan strida mot den onda trion, med Rapton som är beväpnad med ett kejserligt svärd, ett kejserligt vaktbefäl som har en stav och en kejserlig klogeneral med ett kejserligt svärd. Setet ger barn allt de behöver för att iscensätta rollekar med otaliga actionfyllda sammandrabbningar.

Appen LEGO® Builder
Låt appen LEGO Builder guida dig och ditt barn på ett enkelt och intuitivt byggäventyr. Zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och håll reda på era framsteg.Unikt lekset med 2 robotar – Ninjafans från 9 år kan återskapa tränings- och stridsscener från tv-serien NINJAGO® Dragons Rising med Lloyds och Arins ninjarobotar (71794)5 minifigurer – Ninjaleksetet innehåller minifigurer av ninjamästaren Lloyd och hans lärling Arin, som kan strida mot Rapton, ett kejserligt vaktbefäl och en kejserlig klogeneralKombinera 2 rörliga robotar – För första gången någonsin kan barn kombinera 2 robotar och skapa 1 stor och tungt beväpnad robot, genom att fästa Arins robot på bröstet på Lloyds robotMer ninjaaction – Håll utkik efter Soras omvandlingsbara robotmotorcykel (71792), Draktemplets energikärnor (71795) och andra set i LEGO® NINJAGO® sortimentetBygg och lek – Detta lekset med 764 delar låter hängivna ninjafans njuta av ett roligt bygge innan de tar sig an ondskans krafter, och kan ges som en födelsedagspresent eller överraskningUppvisningsmodell – När robotarna kombineras är modellen 28 cm hög och kan visas upp i barns rum mellan lekstridernaEtt nytt sätt att bygga – Appen LEGO® Builder guidar barn genom ett intuitivt byggäventyr. De kan spara set, hålla reda på sina framsteg och zooma in och rotera modeller i 3D medan de byggerHög kvalitet – I över 6 decennier har LEGO® klossar tillverkats för att säkerställa att de är lika lätta att sätta ihop varje gångAlltid i säkra händer – LEGO® byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder

LEGO Ninjago Lloyds och Arins ninjarobotar 71794 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO