LEGO

LEGO Star Wars Darth Vader Helmet 75304

799 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

LEGO 75304
Hylla Sithlordernas mörka herre med samlarmodellen LEGO® Star Wars™ Darth Vader Helmet (75304). Fördjupa dig i en komplex byggprocess och återupplev klassiska scener från Star Wars när du återskapar hjälmens ikoniska form och ondskefulla detaljer i LEGO stil.

Designad för uppvisning
Darth Vaders hjälm är i kompakt storlek och har ett visningsställ med namnskylt så att du kan skapa en slående uppvisningsmodell att pryda hemmet eller kontoret med. Och kolla in den byggbara LEGO Star Wars uppvisningsmodellen Scout Trooper Helmet (75305), som också är ny för maj 2021.

Speciell gåva
Ingår i en samling LEGO Star Wars byggset för vuxna. Detta högkvalitativa set är en fantastisk minnesgåva till dig själv, alla Star Wars fans, erfarna LEGO byggare eller någon som gillar roliga, kreativa utmaningar.

• Fly från vardagsstressen och njut av lite kvalitetstid när du återskapar varje hotfull detalj på Darth Vaders hjälm med detta LEGO® Star Wars™ samlarbyggset (75304).
• Den ikoniska designen hos Darth Vaders hjälm återskapas med LEGO® klossar för att väcka minnen av klassiska scener från Star Wars™ sagan, och visningsstället med namnskylt fulländar denna imponerande uppvisningsmodell.
• Detta set ingår i en serie byggbara LEGO® Star Wars™ samlar- och uppvisningsset med olika hjälmmodeller – håll utkik efter Scout Trooper Helmet (75305), som är ny för maj 2021.
• Detta set med 834 delar erbjuder en komplex, givande byggupplevelse och är fantastiskt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till alla Star Wars™ entusiaster, erfarna LEGO® byggare eller hobbyentusiaster.
• Denna byggbara modell av Darth Vaders hjälm är 20 cm hög, 15 cm bred och 14 cm djup och kräver inte mycket plats för att göra ett stort visuellt intryck.
• Ska du köpa detta set till ett stort Star Wars™ fan som är LEGO® nybörjare? Inga problem. Det innehåller enkla bygginstruktioner så att alla kan ta sig an detta komplexa bygge med en Jediriddares självförtroende.
• Det här LEGO® Star Wars™ setet för vuxna är en del av en samling högkvalitativa och roliga byggset designade för dig, den kräsna hobbyentusiasten, som gillar handgripliga och kreativa projekt.
• Sedan 1958 har LEGO® delar uppfyllt strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, säkra att sätta ihop och robusta.
• LEGO® klossar och delar är testade till max för att säkerställa att de uppfyller några av de strängaste säkerhetsstandarderna på jorden – och i galaxer långt, långt borta!

LEGO Star Wars Darth Vader Helmet 75304 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO