LEGO

LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina 75290

3 999 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO 75290
Njut av att bygga din egen detaljerade modell av Mos Eisley Cantina för att visa upp och återskapa dina favoritscener från Star Wars: Nytt hopp.

Njut av egentid och återupplev ikoniska ögonblick från Star Wars: Nytt hopp med den fantastiska uppvisningsmodellen LEGO® Star Wars™ Mos Eisley Cantina (75290). Det här setet med 3 187 delar i Master Builder Series innehåller värdshuset med massor av autentiska detaljer till glädje för alla fans, plus fästbara byggnader för att återskapa en stadsscen från Mos Eisley.

Bygg och visa upp
Det här uppslukande bygget är ett fantastiskt sätt att koppla av och hänge dig åt din passion för Star Wars. En Dewback LEGO figur och 2 Landspeeders fulländar det här underbara modellen. Väck scenen från Tatooine till liv med 21 små figurer, inklusive Luke Skywalker, Han Solo och C-3PO, nya (för oktober 2020) Ponda Baba, Garindan, Labria och R2-D2.

Ditt nästa gör-det-själv-projekt
Det här byggsetet levereras med tydliga instruktioner så att du kan njuta av varje steg i det här praktiska gör-det-själv-projektet. Det här byggsetet är ett av en mängd LEGO Star Wars set och blir en fantastisk present till dig själv, Star Wars fans och hobbyentusiaster i ditt liv.

Fördjupa dig i ett utmanande bygge och återskapa sedan klassiska scener från Star Wars: Nytt hopp med den mycket detaljerade uppvisningsmodellen LEGO® Star Wars™ Mos Eisley Cantina (75290) i Master Builder Series.
Det här byggsetet innehåller 21 små figurer, inklusive Chewbacca, Obi-Wan Kenobi, Ponda Baba, Garindan, Labria och R2-D2 LEGO, plus en Dewback LEGO figur för att väcka Tatooines värdshus till liv.
Värdshuset har ett avtagbart tak för enkel åtkomst till de olika båsen så att du kan utforska de många autentiska detaljerna och iscensätta historier med hjältarna och en rad smugglare, prisjägare och utomjordingar.
Det perfekta sättet att släppa stressen. Det här Star Wars™ byggsetet med 3 187 delar är underbar gåva till dig själv eller en perfekt födelsedagspresent eller julklapp till Star Wars fantasten eller hobbyentusiasten i ditt liv.
Den byggbara modellen Mos Eisley Cantina är 19 cm hög, 52 cm bred och 58 cm djup när den öppnas upp. Tillsammans med de fästbara byggnaderna och 2 Landspeeders blir det en fantastisk uppvisningsmodell.
Inga batterier behövs – det här setet ger en praktisk och medveten byggupplevelse med LEGO® klossar. Ta en välförtjänt paus och njut av att återskapa en ikonisk Star Wars™ miljö.
Innehåller enkla instruktioner så att även LEGO® nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp, plus ett illustrerat häfte om setet, modelldesignern och de Star Wars™ berättelser som inspirerade till det.
Det här LEGO® Star Wars™ setet för vuxna är en del av en samling inspirerande LEGO byggset som är designade för dig, den kräsna hobbyentusiasten, som letar efter nästa roliga och kreativa gör-det-själv-projekt.
Sedan 1958 har LEGO® byggklossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång. Du behöver inte använda Kraften!
LEGO® klossar och delar testas och analyseras noggrant så att alla Star Wars™ byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna på planeten jorden – och i varje galax!

LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina 75290 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO