LEGO

LEGO Star Wars The Mandalorian Helmet 75328

749 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO 75328
Hallå alla fans av Star Wars: The Mandalorian – hitta din kreativa zon och lägg ditt fokus på att bygga denna LEGO® Star Wars™ samlarmodell av The Mandalorians hjälm (75328). Beskarrustningens metalliska glans är smart återskapad med silverlackade delar, medan klossar i olika toner av grått hjälper dig att ta fram hjälmens autentiska konturer. Lägg till det klossbyggda visningsstället med namnskylt för att färdigställa en iögonfallande modell till hemmet eller kontoret.

Glädjen i att bygga
Setet innehåller steg-för-steg-instruktioner som guidar dig genom den uppslukande byggupplevelsen. Och håll utkik efter de andra LEGO Star Wars hjälmarna, som är nya för mars 2022, att lägga till i din samling när du är redo för nästa bygguppdrag

En galax av kreativitet
Allt började för länge sedan, i en galax långt, lång borta. Nu fortsätter sagan i ditt eget vardagsrum, med LEGO Star Wars set speciellt utformade för vuxna. Utforska sortimentet och upptäck massor av presenter för att glädja Star Wars fans eller hängivna LEGO byggare.

LEGO Star Wars The Mandalorian Helmet 75328 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO