LEGO

LEGO Super Mario Donkey Kongs trädkoja - Expansionsset 71424

659 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO 71424
Följ med Donkey Kong™ och hans vänner för vänskapligt myntsamlarskoj i djungeln. Utforska Donkey Kongs trädkoja och håll utkik efter det hemliga utrymmet. Hoppa upp på Donkey Kongs rygg och trampa runt och krossa saker! Skaka ner en banan från palmen och ge den till Donkey Kong. Besök Cranky Kong flera gånger så kanske han ger dig några mynt! Spela på congatrummorna och ta sedan en tupplur i hängmattan!

Barn kan bygga en färgglad djungelbana och hitta på rollekar med LEGO® Super Mario™ Donkey Kongs trädkoja – Expansionsset (71424). Trädkojan har massor av autentiska detaljer till glädje för fans av Donkey Kong™, som en byggbar tv, en radio och ett hemligt utrymme. Barn kan använda sina LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™ figurer (ingår inte) för att rida på Donkey Kongs rygg, ta en tupplur i hängmattan, slå ner en banan från palmen och ge den till Donkey Kong, ”spela” på congatrummorna, besöka Cranky Kong och mer för att samla digitala mynt. Obs: Startbana 71360, 71387 eller 71403 behövs för interaktivt spel.

Tillhörande app
Ladda ner appen LEGO Super Mario för bygginstruktioner och annat inspirerande som förstärker den kreativa upplevelsen.

Byggleksaker att samla på
En toppenpresent för barn från 8 år – och alla som älskar Donkey Kong. Detta modulära set kan kombineras med andra LEGO Super Mario lekset för att skapa obegränsade unika banor.

LEGO Super Mario Donkey Kongs trädkoja - Expansionsset 71424 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO