Lexmark

Lexmark C3220C0 Tonerkassett - Cyan

1 759 kr
I lager    Sponsrad länk

Alltid enastående bildkvalitet. Ett system som håller länge. Överlägsen hållbarhet. Innovativt skakfritt utskriftssystem.
Lexmarks program för insamling av kassetter
Det har aldrig varit enklare att ta hänsyn till miljön. Återvinn alla dina använda förbrukningsartiklar från Lexmark genom att låta oss ta hand om detaljerna. Det är enkelt, smart och alltid kostnadsfritt.

Standardkapacitet
Håll nere initialkostnaderna utan att tumma på kvaliteten med äkta Lexmark-tonerkassetter. Tonerkassetter med standardkapacitet har ett lägre inköpspris och räcker till färre sidor än kassetter med hög kapacitet. Perfekt för låga utskriftsvolymer.

Perfekta tillsammans
Äkta förbrukningsartiklar från Lexmark är utformade för att passa perfekt tillsammans med Lexmark-skrivaren och ger en fantastisk utskriftskvalitet från första till sista sidan.

Kassetter som ingår i Lexmark Return Program
Kassetterna som ingår i Lexmarks returprogram är patenterade utskriftskassetter som säljs till nedsatt pris i utbyte mot att kunden godkänner licenskravet att endast använda dem en gång och skicka de tomma kassetterna till Lexmark för återvinning. Dessa patenterade kassetter licensieras för användning en gång och slutar fungera efter att de har levererat en viss mängd bläck/toner. En varierande mängd bläck/toner kan finnas kvar i produkten när ett byte är nödvändigt. Det finns även utbyteskassetter som säljs utan dessa begränsningar.

Unison™-toner
Unison™-tonern är viktig för att Lexmarks utskriftssystem ska fungera så bra som möjligt. Tonerns unika sammansättning ger alltid enastående bildkvalitet, säkerställer att utskriftssystemet håller länge och ger överlägsen hållbarhet – allt i ett innovativt skakfritt utskriftssystem.

Kompatibla enheter:
Lexmark MC3224adwe
Lexmark MC3326adwe
Lexmark C3224dw
Lexmark MC3224dwe
Lexmark C3326dw

Lexmark C3220C0 Tonerkassett - Cyan finns i kategorin Skrivare & Scanner. Lexmark är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Skrivare & Scanner