Lian Li

Lian Li Lancool 216 / TG / Svart

1 199 kr
I lager    Sponsrad länk

Lian Li Lancool 216
Med ett Lian Li Lancool 216 Black har du ett chassi perfekt för en modern kraftfull speldator tack vare dess innovativa luftflödesdesign. Lancool 216 ger komponenter obehindrad tillgång till sval luft tack vare större nätpaneler på både framsidan och toppen av chassit. Dessutom har Lian Li gjort om den främre fläktenheten totalt. Den innehåller nu ett par 160 mm fläktar inrymda i ett specialdesignat hölje som kanaliserar luft direkt genom fläktarna, vilket minskar turbulensen. Inuti huvudkammaren finns det gott om hårdvarualternativ, inklusive stöd för E-ATX-moderkort, fullstora GPU:er och 180 mm CPU-kylare. Dessutom har Lancool 216 förbättrats för maximalt luftflöde genom att inkludera ett externt fäste som gör att du kan installera en 120 mm fläkt för att dra luft över din GPU för att bibehålla optimala temperaturer.

• Design med ett högt luftflöde genom mitten av chassit
• Stöder upp till E-ATX (under 280 mm) moderkort
• Specialdesignade främre 160mm fläktar
• Dubbla platser för främre I/O
• Full storlek GPU:er upp till 392 mm stöds
• Justerbar moderkortsposition för två kyllägen

Lian Li Lancool 216 har designats speciellt för maximalt luftflöde, samtidigt som den är optimerad för luft- och AIO-kylning. Front- och topppanelen har ett fint nät som tillåter riklig luft att flöda både in i och ut ur chassit. Dessutom har Lian Li gjort om de främre fläktarna för Lancool 216, med dubbla 160 mm fläktar. De kan producera ett häpnadsväckande 118,85 CFM luftflöde med ett statiskt tryck på 3,10 mmH2O. Utöver detta är dessa fläktar inbyggda i ett specialdesignat hölje som kanaliserar luft för minimal turbulens.

Det finns också gott om alternativ för ytterligare kylning. Överst på chassit finns det utrymme för att installera en 360 mm radiator med en total tjocklek på 77 mm. Dessutom kan du installera en 120 mm eller 140 mm fläkt på baksidan och två 120 mm eller 140 mm fläktar vid basen av chassit. En sista innovation är alternativet att montera en 120 mm fläkt dedikerad för att dra luft längs GPU:n, vilket säkerställer att optimal prestanda kan uppnås.

Med Lian Li Lancool 216 finns det gott om möjligheter att anpassa chassit efter dina behov. Faktum är att du till och med kan välja en av två moderkortskonfigurationer inklusive luftkylningsläge och vattenkylningsläge. Genom att göra några enkla justeringar av det bakre I/O-fästet kan du flytta moderkortet flera centimeter upp och ner. Om du vill vattenkyla din PC kan du placera moderkortet lägre och på så sätt frigöra utrymme för en kylare och fläktar. Annars kan du flytta upp moderkortet, vilket gör att du kan maximera luftkylningen med möjligheten att installera den externa GPU-fläkten.

Dessutom finns det många andra sätt att anpassa chassit. Till exempel kan den främre I/O placeras i ett av två lägen, ovanpå frontpanelen eller nere på sidan. Du kan till och med installera en extra dedikerad RGB- och USB-kontroller i den alternativa positionen (säljs separat). Längst upp på chassit, om du väljer en 280 mm radiator finns en tätningsplatta som du kan installera, vilket säkerställer optimalt luftflöde. Dessutom kan du montera din GPU vertikalt eftersom PCIe-expansionsplatsen kan rotera (kräver en extra riserkabel, säljs separat).

Lian Li Lancool 216 har många innovationer som hjälper till att hålla din speldator ren och snygg. För det första, bakom moderkortsfacket finns tre kardborreband placerade bredvid gummigenomföringarna. Detta är perfekt för att bunta ihop flera kablar till en enda kabeldragning. Dessutom finns ytterligare två kardborreband ovanför PSU-kammaren, idealiska för att hålla överflödiga kablar borta från strömförsörjningsventilationen. Slutligen, runt baksidan finns tre små klämmor som är perfekta för att hålla processorns 8-stiftskabel på plats.

Dessutom har Lian Li gjort det lättare att kabelhantera dina fläktar också. Det finns standardkanalerna för de främre fläktarna, men det finns också liknande routingalternativ överst. Dessa ger enkel åtkomst till den bakre kammaren utan att behöva gå genom huvudkammaren.

Lian Li Lancool 216 / TG / Svart finns i kategorin Chassi. Lian Li är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Chassi