Lite bulb moments

Lite bulb moments Smart Corner Lamp

1 299 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Lite bulb moments Smart Corner Lamp
Oavsett om det är för vardagsrummet, spelrummet, i hembaren eller i ditt hobbyrum, denna belysning bidrar till att höja standarden. Ge ditt hem nytt liv med Lite Bulb Moments Corner Lamp.
Ljuset kan användas för att lysa upp din vägg, så att du kan ställa in exakt den stämning och atmosfär du önskar.
Varje ljuskälla innehåller 64 miljoner färgkombinationer, det är upp till dig att bestämma vilken färg eller kombination du vill ha.

Smart Corner Lamp är fullt programmerbar oavsett om du vill ändra ljusstyrka, ändra färg, ställa in en timer eller skapa dina egna scenarier, allt detta kan göras med Lite App.

Du kan till och med få din Smart Corner Lamp att blinka eller ändra färger till musiken och följa rytmen tack vare den inbyggda mikrofonen.
Om du inte vill använda appen kan du bara använda en av de 20 förprogrammerade funktionerna genom att trycka på knappen på strömförsörjningen.

Corner Lamp är enkel att ansluta till ditt Wi-Fi och det tar bara några sekunder att konfigurera den.

Alla Lite Bulb Moments lampor fungerar med Google och Alexa, så att du kan styra belysningen genom röstkommandon. Om du köper flera ljuskällor kan du välja att gruppera dem tillsammans, så att de alla följer samma kommando.

Specifikationer

Modellnr. SNL911988
Spänning: 12V
Maximal effekt: 22W
Färg: Multifärg (RGB, lila, rosa, etc.) 64 miljoner olika färger
Storlek: 1,40 meter
Livslängd: 30 000 timmar

Lite bulb moments Smart Corner Lamp finns i kategorin Wi-Fi - Nätverk. Lite bulb moments är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: BELYSNING