Sony

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (PS4)

599 kr
I lager    Sponsrad länk

I det senaste spelet i Marvel’s Spider-Man-universumet håller den unge Miles Morales på att vänja sig vid sitt nya hem samtidigt som han följer i sin mentor Peter Parkers fotspår för att bli en ny Spider-Man.

När en brutal maktkamp riskerar att förstöra hans nya hem inser den blivande hjälten att med stor makt följer stort ansvar. För att kunna rädda Marvels New York måste Miles axla rollen som Spider-Man på allvar.

Berättelsen om Miles Morales
Miles Morales upptäcker explosiva krafter som hans mentor Peter Parker inte har. Bemästra Miles bioelektriska ”giftattacker” och lömska kamouflagekraft, i kombination med spektakulär nätakrobatik, prylar och färdigheter.

En maktkamp
Marvels New York har blivit skådeplats för en maktkamp mellan ett tvivelaktigt energiföretag och en armé av högteknologiska kriminella. När Miles nya hem ställs i centrum för kampen måste han inse vad det innebär att vara hjälte och avgöra vad som måste offras för allas bästa.

Ett levande nytt hem
Utforska de snöiga gatorna i Miles nya hemtrakter, där han letar efter något att vara del av. När gränserna mellan hans privatliv och superhjälteliv suddas ut lär han sig vem man kan lita på och hur det känns att komma hem på riktigt.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (PS4) finns i kategorin PlayStation 4. Sony är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: PlayStation 4