Motorola

Motorola Edge 30 Neo 8GB / 128GB - Blue

3 486 kr 4 486 kr
I lager    Sponsrad länk

Motorola Moto Edge 30 Neo
Motorolas Edge 30 Neo är en tunn och nätt smartphone med stora ambitioner. Den 6,28 stora pOLED-skärmen känns smidig i handen och tillsammans med det flerdimensionella Dolby Atmos-ljudet får du en komplett upplevelse när du tittar på videor eller spelar spel. Ta klara högupplösta foton i vilket ljus som helst med ett 64MP kamerasystem med optisk bildstabilisering. När batteriet börjar att ta slut kan du få ström för dagen på bara 10 minuter med 68 W TurboPower-laddning eller ladda trådlöst utan sladdar.

• 6,28 120 Hz pOLED-skärm
• 8 GB RAM + 128 GB lagring
• 64 MP kamerasystem
• Tunn och lätt design
• Trådlös laddning


pOLED-skärm och nätt designMotorola Edge 30 Neo har en tunn och lätt design, bara 7,75 mm tjock och väger endast 155 gram vilket gör den smidig att hantera. Utforska ditt favoritinnehåll med skarp bild och verklighetstrogen färgåtergivning på den 6,28 stora pOLED-skärmen med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz.

64 MP kamerasystem med optisk bildstabiliseringTa med dig din Edge 30 Neo ut och ta högupplösta bilder i alla ljusförhållanden. Den 64 MP kameran har inbyggd optisk bildstabilisering som ger dig skarpare och mindre suddiga bilder när du fotar eller filmar. Vill du få med alla dina vänner i en gruppbild kan du använda vidvinkelkameran med en 13 MP macrolins.

Prestanda och ljudNjut av smidigare spel, mer pålitlig streaming och de senaste fotograferingsfunktionerna med Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G-chipset. Processorn ger dig hög prestanda och en responsiv upplevelse när du navigerar appar, menyer och spel. Den ger också kraft till de två stereohögtalarna med Dolby Atmos-ljud.


Snabb- och trådlös laddningBatteriet på 4020 mAh ger din Edge 30 Fusion en lång batteritid på en laddning. Tack vare TurboPower-funktionen med 68W snabbladdas telefonen med flera extra timmar på bara några minuter, så att du själv kan välja när det är dags att ta en paus. Du har också möjlighet att ladda Neo trådlöst med 5W trådlös laddning.

Byggd för 5GMotorola Edge 30 Neo är redo för 5G. Det betyder att du direkt kommer kunna dra nytta av fördelarna när 5G-nätet byggs ut. Givetvis har telefonen även stöd för 4G och 3G.

Motorola Edge 30 Neo 8GB / 128GB - Blue finns i kategorin Motorola. Motorola är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Mobiltelefon