Nedis

Nedis Varmluftsfritös / 2.4 l / Timer: 30 min / Analog / Aluminium / Svart

499 kr 659 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Nedis® varmluftsfritös är perfekt för bakning, grillning, fritering och stekning. Det går enkelt och snabbt eftersom den använder en teknik där varm luft snabbt cirkulerar i stället för att sänka ned mat i olja och kräver endast minimalt med olja eller fett för tillagning av dina favoriträtter.

Upp till 90 % mindre fett
Försöker du leva hälsosamt, men det händer att du inte kan motstå en onyttig impuls ibland? Fritera snacks, pommes frites och kycklingvingar i varmluftsfritösen med upp till 90 % mindre fett jämfört med en vanlig stekpanna.

Mångsidig
Den här varmluftsfritösen är en perfekt uppgradering av din köksutrustning.
Förutom tillagning av snacks med låg fetthalt finns det mycket mer du kan göra med varmluftsfritösen. Du kan tillaga grönsaker, fisk, alla typer av kött och även läckra veganska rätter med ingredienser som tofu. Med inbyggd timer, non-stick-beläggning och delar som kan diskas i maskin kan det inte bli enklare att göra rent allt efteråt.

Egenskaper

• Varmluftsteknik med hög lufthastighet för snabb matlagning med låg fetthalt
• Maskindiskbara delar med non-stickbeläggning för enkel rengöring
• Justerbar termostat för optimal temperaturkontroll
• 30-minuters timer med signal för bekymmersfri matlagning
• Halkfria gummifötter ger maximal säkerhet
• Passar perfekt för en hälsosam livsstil med låg fetthalt

Nedis Varmluftsfritös / 2.4 l / Timer: 30 min / Analog / Aluminium / Svart finns i kategorin Köksmaskiner. Nedis är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Köksmaskiner