Nedis

Nedis SmartLife IP-kamera / 720p

419 kr
I lager    Sponsrad länk

Denna Nedis® IP-kamera för smarta hem är ett självklart tillskott till smarta hemmasystem. Den ansluts direkt till Wi-Fi-nätverket – det krävs ingen ytterligare hubb – utlöses av rörelser och ljud i rummet.

Smart IP-kamera
Nu har hemautomation blivit enklare. Den här lättanvända kameran kan enkelt anslutas till ditt befintliga Wi-Fi-nätverk för att övervaka ljud eller rörelse i rum. Den spelar in i HD-upplösning (1280 x 720 pixlar) för fullständig skärpa på de tagna bilderna. Dessutom är kameran lika kraftig på natten tack vare dess bildförstärkare, som ger ett avstånd på 5.0 m.

Kameran har stöd för microSD-kort på upp till 128 GB (medföljer ej) som ger massor av videoklippslagring. Dess flexibla, böjliga design gör att den kan placeras var som helst i rummet för att spela in en betraktningsvinkel på 110° tack vare 1/4-tums CMOS-sensorn.
En 3M självhäftande platta medföljer för att fästa på väggen i rummet

Om Nedis SmartLife
Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt.

Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller kamera, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgängligt smart teknik är i dag.

Egenskaper
• Smart IP-kamera – reagerar automatiskt för att spela in rörelser eller ljud i rummet
• HD-upplösning – för kristallklara inspelade bilder
• Lätt att ansluta direkt till Wi-Fi-nätverket – det krävs ingen separat hubb
• Tvåvägskommunikation – för att höra och prata med personer i rummet
• Fullt stöd från alla andra produkter i Nedis® SmartLife-serien.

Paketet innehåller
IP camera
USB cable
Power adapter
Adhesive pad
Quick start guide

Nedis SmartLife IP-kamera / 720p finns i kategorin Tuya Smart Home. Nedis är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Wi-Fi