Ngenic

Ngenic Tune

4 490 kr
I lager    Sponsrad länk

Sänk din förbrukning och få optimal komfort med Ngenic Tune
Den smarta termostaten Ngenic Tune optimerar din uppvärmning med en intelligent styrning som ger dig bästa tänkbara inomhusklimat och lägre elräkning. Över hälften av de som använder Tune idag spar mer än 10%. Tune ger dig dessutom full koll på din uppvärmning från din mobil, läsplatta eller dator, och erbjuder en rad smarta funktioner som semesterplanering. Systemet fungerar i villor och radhus och stödjer de flesta vattenburna värmesystem, se om stöd finns för ditt värmesystem HÄR

Med Ngenic Tune får du alltså:
1. En jämnare inomhustemperatur
2. Mobil kontroll av din uppvärmning
3. Lägre energiförbrukning och spar pengar


Teknikutvecklingen går fort, men i pannrummet är det mesta fortfarande som det alltid varit. Visste du att de flesta värmesystem endast baserar sin styrning på nuvarande utomhustemperatur? Oavsett hur varmt du har det inomhus, och oavsett om solen ligger på för fullt och spis och dusch går för fullt. Detta tänker vi ändra på. Genom att addera Ngenic Tune till din anläggning får du en kompis som hjälper dig att spara energi och öka din komfort, medan du kan ägna dig åt annat. Tune använder all tillgänglig information för att ditt hem ska värmas så smart som möjligt, dygnet runt och på dina villkor.

Så funkar det
Tre dosor gör jobbet, en gateway samlar in data från innegivaren samt styrenheten, och skickar detta till Tune´s molntjänst via din befintliga internetuppkoppling. Den intelligenta algoritmen beräknar sedan en styrsignal som är anpassad för just ditt hus. Tack vare den utökade beräkningskraften kan flera viktiga parametrar tas in, till exempel solinstrålning och elpriser, allt för att ge dig som kund ett jämnare inomhusklimat och en lägre energiförbrukning. Tune ger dig möjlighet att spara energi och få koll på din uppvärmning med minimal ansträngning från din sida. Precis som det borde vara.

All inclusive
Ngenic Tune levereras komplett med batterier, nätverkskabel och avbitartång. Inget behöver monteras eller köpas till, bara att packa upp och installera.

Installation
Ngenic installeras enkelt utan några krav på behörighet. Det hela görs via en superenkel installationsguide via mobilen eller datorn, den håller dig i handen hela vägen. Tänk på att du behöver bo i villa/radhus, ha internet och ett vattenburet uppvärmningssystem, kolla att vi stödjer ditt HÄR

Förpackningen innehåller
- Styrdosa
- Inomhusgivare
- Gateway
- Nätadapter
- Nätverkskabel
- Y-kabel
- Avbitartång
- Manual
- Återställningskit

Har du elavtal med timpris?
Aktivera elprisstyrning.
Även du som har ett elavtal med timpris kan använda Ngenic Tune. Du kan då välja att aktivera elprisstyrning i appen, och på så sätt värms ditt hus upp när elen är som billigast. Hur mycket elpriset ska styra temperaturen – mer komfort eller lägre uppvärmningskostnad? – bestämmer du själv.
Fallstudie 1 Fallstudie 2

Ngenic Tune finns i kategorin Wi-Fi - Nätverk. Ngenic är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Wi-Fi