Philips Lighting

Philips Hue Lightstrip Plus V4 Baskit 2m + Hue Play 2-pack - Svart

2 348 kr
I lager    Sponsrad länk

I denna bundling ingår Philips Hue Lightstrip Plus V4 Baskit 2m + Hue Play 2-pack - Svart.
Hämta ny energi, läs och slappna av med ljus

Ljusslingan ifrån Philips Hue är nu uppdaterad till version 4 och adderar nya och häftiga funktioner till den redan populära produkten. Ljusslingan är nu mer hållbar med bättre klister så att den sitter fast på hårdare ytor och har inga problem med hörnor. Det finns nu också en funktion att klippa och sedan sätta fast den avklippta delen på en annan ljusslinga, såväl som originalet. Den senaste uppdateringen är att ljusslingan nu har inbyggd Bluetooth, vilket betyder full kontroll med enklare användning av ljusslingan.

• Lampans livslängd 20,000h
• Dimbar armatur
• Färgväxlande (LED)
• Material: syntetiskt material
• Färg: flerfärgad

Forma, böj och förläng
Hue LightStrip Plus är den mest flexibla ljuskälla du kan tänka dig. Den har även en löstagbar strömadapter för enkel installation. Du kan forma remsan i nästan vilken form som helst och använda tejpen på baksidan för att sätta fast den på en stabil yta. Du kan ifall det behövs minska din till valfri storlek på saxmarkeringarna och bara enkelt klippa av den. Integrera LightStrips i möbler som exempelvis under köksskåp. Är en oerhört mångsidig ljuskälla som kommer att bidra med nytt ljus åt ditt rum.

Hue White and Color Ambiance
Hue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen. Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt. Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.

Ljus
Välj bland 16 miljoner färger i Hue-appen som passar just ditt humör. Har enhetliga ljusfärger oavsett antalet förlängningar. Dessutom kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, från kalla energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus.

Högt ljusflöde
Funkar alldeles utmärkt både som dekorativ och funktionell ljuskälla eftersom den har ett ljusflöde på hela 1600 lumen och bra ljustäckning över hela längden.

Synkronisera
Genom att ansluta Hue-lampan med Hue-bryggan kommer du upptäcka en värld av ljus möjligheter. Integrera hela rummet i TV-tittandet (tillämpas på vissa TVn) eller ta din spelupplevelse till nästa nivå med valfri iOS eller smarta android-enheter via Philips Hue. Enkelt att komma igång med Philips Hue- bara genom att ladda ned en av apparna.

Bluetooth
Ljusslingan ifrån Philips Hue är nu uppdaterad till version 4 och adderar nya och häftiga funktioner till den redan populära produkten. Ljusslingan är nu mer hållbar med bättre klister så att den sitter fast på hårdare ytor och har inga problem med hörnor. Det finns nu också en funktion att klippa och sedan sätta fast den avklippta delen på en annan ljusslinga, såväl som originalet. Den senaste uppdateringen är att ljusslingan nu har inbyggd Bluetooth, vilket betyder full kontroll med enklare användning av ljusslingan. Version 4 av Hue Lightstrip+ kan inte användas för att förlänga eller koppla till gamla versioner av Hue Lightstrip+.

Philips Hue Play ljusskena
White and color ambiance

Kompakt design - fullständig ljusupplevelse
Skapa en livfull stämning med Hue Play-ljusskenan. Välj bland 16 miljoner färger för att uppleva olika ljuseffekter. Lägg den på golvet, ställ den på ett skåp eller montera den på baksidan av tv:n och färga väggen med ljus.

- Integrerad LED-belysning
- Kompakt och mångsidig: passar perfekt för ditt vardagsrum
- Var kreativ med 16 miljoner färger
- Perfekt bakgrundsbelysning för tv:n
- Skapa stämning med ett varmvitt till svalt dagsljus
- Synka med musik, filmer och spel. Kräver Hue Bridge
- Ett uttag. 3 Hue Play
- Styr det på ditt sätt
- Komplett styrning från en smart enhet med Hue-bryggan

Philips Hue Lightstrip Plus V4 Baskit 2m + Hue Play 2-pack - Svart finns i kategorin Philips Hue. Philips Lighting är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Philips Hue